Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΕ Λευκίμμης: Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός

Γ΄ Εθνική
16 Οκτωβρίου 2018 / 17:38
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν είχε περιθώρια πηγαίνοντας στο Κομπότι η ΑΕΛ και αποφασισμένη πήρε πολύ μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη. Η Βασίλισσα του Νότου ξεκίνησε

όπως και πέρσι με διπλό εκτός έδρας, αλλά φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Υπάρχει μια τεράστια επένδυση για να μπορέσει η ομάδα να ανέβει κατηγορία και δε θέλει ούτε να το σκεφτεί κανείς ότι η ομάδα δε θα τερματίσει πρώτη.
Στην Άρτα πήρε αυτό που ήθελε, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθεί ούτε από τη νίκη, ούτε από το σκορ. Ο ΑΟ Φλωριάδας είναι αδύναμος και με προβλήματα και γι’ αυτό η ΑΕΛ πρέπει να δείξει μεγάλη σοβαρότητα στη συνέχεια και ως το τέλος.
Έτσι όπως προετοιμάστηκε από πέρσι για να φτάσει σε επαγγελματικό επίπεδο και στη Β΄ Εθνική με στόχο τη διάκριση, δεν τρέφει αυταπάτες, ξέρει ότι φέτος έχει τη γνώση και την εμπειρία, έφερε πάρα πολλούς και καλούς παίκτες, με στόχο όπως λέει ανακοίνωσή της την επάξια εκπροσώπηση του νησιού. Μια ανακοίνωση που αξίζει προσοχής, γιατί λέει αλήθειες έστω και αν κοστίζουν.
Η ανακοίνωση: «Στηρίζουμε την αγαπημένη μας ομάδα, στηρίζουμε τον τόπο μας. Μην ξεχνάμε ότι και ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και μέσω της Α.Ε.Λ. προβάλλεται η περιοχή μας που εκπροσωπεί επάξια το Νησί της Κέρκυρας στα γήπεδα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ.  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!»
Όσο για τον κόσμο της, μπορεί η εκστρατεία στο Κομπότι της Άρτας να ήταν πολυπληθής όπως στα περσινά ματς, όμως ακόμη η τουριστική σεζόν δεν έχει κλείσει και είναι απόλυτα λογικό.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια