Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Σαν Τζιάκομο η χορωδία του Νις της Σερβίας

Σαν Τζιάκομο
16 Οκτωβρίου 2018 / 13:24

Συμμετέχει στη 2η χορωδιακή συνάντηση που διοργάνωσαν ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος «Ο Άη Μαθιάς» με το ΔΟΠΑΠ και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τον Δήμαρχο Κέρκυρας Κώστα Νικολούζο, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί  στο ιστορικό Δημαρχείο, η μικτή Χορωδία του Νις της Σερβίας.
Η Σερβική  χορωδία βρίσκεται στην Κέρκυρα στο πλαίσιο  της 2ης χορωδιακής συνάντησης που διοργάνωσαν ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος «Ο Άη Μαθιάς» με το ΔΟΠΑΠ και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
 
Οι Σέρβοι χορωδοί  μετέφεραν χαιρετισμό του Δημάρχου της πόλης τους, ευχαρίστησαν για τη συνάντηση και εξέφρασαν τη χαρά τους που είναι στην Κέρκυρα.
Αναφέρθηκαν επίσης στους δεσμούς που ενώνουν τους δύο Λαούς και τόνισαν πως οι κερκυραίοι δεν είναι μόνο  παντοτινοί  φίλοι αλλά πραγματικά αδέλφια.
 
Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την  επίσκεψη  και τους καλωσόρισε στο Δημαρχείο. “Θα διατηρήσουμε τις σχέσεις μας με το σερβικό Λαό όσο περνάει από το χέρι μας. Αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη μας να μεταλαμπαδεύσουμε αυτή τη σχέση στις επόμενες γενιές, όχι μόνο για να τιμήσουμε το παρελθόν αλλά και για να κτίσουμε το μέλλον. Δεν είναι τυχαίο που σε όλες τις ιστορικές φάσεις οι λαοί μας ήταν από την ίδια πλευρά. Να αισθάνεστε πάντα την Κέρκυρα σπίτι σας, ανέφερε  μεταξύ άλλων ο κ. Νικολούζος.