Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα μάζεψαν οι Durrells...Συνεχίζουν στο Λονδίνο (backstage video)

The Durrells
13 Οκτωβρίου 2018 / 08:26
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στην Κέρκυρα, του τέταρτου και τελευταίου κύκλου της δημοφιλούς σειράς

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πίσω στο Λονδίνο γύρισαν τα συνεργεία και οι πρωταγωνιστές του τέταρτου και τελευταίου κύκλου της κοσμαγάπητης σειράς the Durrells. Μετά την επιτυχία των τριών πρώτων κύκλων, η ITV επέλεξε να δώσει μια τέταρτη δόση του δράματος “The Durrells” που γυρίζεται στην πανέμορφη Κέρκυρα, το οποίο βασίζεται στη σειρά μυθιστορημάτων του Τζέραλντ Ντάρελ, την Τριλογία της Κέρκυρας.

Μια παραγωγή από την Sid Gentle Films, η νέα σειρά είναι και πάλι γραμμένη από τον Simon Nye (Men Behaving Badly). Όλα τα βασικά μέλη, όπως ο Keeley Hawes, ο Josh O'Connor, ο Callum Woodhouse, η Daisy Waterstone και ο Milo Parker είναι στους ίδιους ρόλους. Οι Έλληνες ηθοποιοί Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Καραμίχος συνέχισαν επίσης ως βασικά μέλη του καστ, φέτος προστέθηκε και ο Κώστας Κρομμύδας ενώ στη σειρά έχει παίξει και η Κερκυραία ηθοποιός Ηλέκτρα Νικολούζου. Για μικρούς ρόλους κομπάρσου, η παραγωγή όπως κάθε χρόνο, έκανε οντισιόν στην Κέρκυρα και χρησιμοποίησε ντόπιους. 

Η σειρά, η οποία περιγράφεται από το The Guardian ως "αγωνιστική περίοδος τέχνης", κατέχει από τα υψηλότερα ρεκόρ βαθμολογίας της ITV. Παρόλο που εκπέμπει το ITV στο Ηνωμένο Βασίλειο, το The Durrells διανέμεται από το BBC Studios - το οποίο διαχειρίζεται το Sid Gentle. 

Τα γυρίσματα των εξωτερικών χώρων έγιναν για έναν περίπου μήνα στην Κέρκυρα και τώρα πια η παραγωγή θα συνεχιστεί με τα εσωτερικά πλάνα που γυρίζονται σε στούντιο στο Λονδίνο. 
Ο Αλέξης Γεωργούλης, Έλληνας πρωταγωνιστής στη σειρά έγραψε στο Instagram:  «Τελευταία μερα στην Κέρκυρα και γυρνάμε στο Λονδίνο για τα γυρίσματα των εσωτερικών χώρων του τελευταίου κύκλου της σειράς. Αυτό το "τελευταίο" είναι τόσο οδυνηρό...»

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.