Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο της ΑΕΛ στον ΑΟΚ Κέρκυρα

ΑΕ Λευκίμμης
12 Οκτωβρίου 2018 / 18:00
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στα πολύ ευχάριστα για το ποδόσφαιρο της Κέρκυρας είναι η εξαιρετική σχέση των ομάδων που αγωνίζονται πέρα από τα όρια του νησιού.

Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο ΑΟΚ είχε στείλει ευχετήριο μήνυμα στις ομάδες της Γ΄ Εθνικής (ΑΕΛ και Κρόνο) και έδειξε έμπρακτα ότι είναι στο πλάι τους. Το έκανε ουσιαστικά δίνοντας το βοηθητικό γήπεδο να προπονηθεί η ΑΕΛ που έχει δύσκολο ματς εκτός έδρας σε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα και ήταν αναγκαίο αυτό αφού είναι γνωστό τι τάπητα έχει το γήπεδο της Λευκίμμης. Δημόσια λοιπόν η ΑΕΛ ευχαρίστησε τον ΑΟΚ  με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ευχαριστεί την ΠΑΕ Α.Ο.Κ Κέρκυρα για την παραχώρηση του βοηθητικού γηπέδου στον Πλάντραφο για την πραγματοποίηση προπονήσεων σε φυσικό χλοοτάπητα, ώστε η ομάδα μας να είναι πανέτοιμη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Α.Ο. Φλωριάδας στο γήπεδο του Κομποτίου».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια