Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Δήμος ξεκίνησε να μαζεύει τα σκουπίδια στην Κασσιόπη

Κασσιόπη
10 Οκτωβρίου 2018 / 11:53

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί της Κασσιόπης στο Δημαρχείο για να βρουν λύση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στον απόηχο των χθεσινών γεγονότων στη βόρεια Κέρκυρα, με τις κινητοποιήσεις των μαθητών αλλά και τη μεγάλη φωτιά στην Κουλούρα που ξεκίνησε από σκουπίδια, η δημοτική αρχή, ξεκίνησε επειγόντως αποκομιδή.

Σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία μαθητών, γονιών, και καθηγητών του Γυμνασίου Κασσιόπης είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Κέρκυρας, Κώστα Νικολούζο, προκειμένου να βρεθεί λύση στο οξυμένο πρόβλημα που δημιουργούν  τα σκουπίδια, που έχουν συσσωρευτεί στο χώρο συγκέντρωσης, που βρίσκεται κοντά στο σχολείο. Να σημειώσουμε ότι οι μαθητές απέχουν από τα μαθήματά τους από χθες (9/10/2018) .

Από  πλευράς του Δήμου δόθηκε η διαβεβαίωση ότι  σε μια εβδομάδα το πολύ  από σήμερα – έχει ήδη ξεκινήσει -  θα έχει ολοκληρωθεί η αποκομιδή και θα έχει απολυμανθεί ο χώρος.  Σε συνεργασία  επίσης με το Τοπικό Συμβούλιο η Υπηρεσία Καθαριότητας, θα καθορίσει τους χώρους που θα τοποθετούν οι κάδοι.
Στην συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας Σπύρος Ασπιώτης  και Παιδείας Σταμάτης Απέργης και υπηρεσιακοί  παράγοντες.