Βράζουν με τη διαιτησία του Αθανασίου στον Κρόνο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επειδή η επιλογή των διαιτητών της Γ΄ Εθνικής φαίνεται ότι στην Ελλάδα δεν είναι πάντα αξιολογική, αλλά πολλές φορές άλλοι παράγοντες

09
Οκτωβρίου / 2018

βαπτίζουν και αξιολογούν κάποιους στις κατηγορίες, λογικό είναι να έχουμε φαινόμενα όπως αυτό του αγώνα Κρόνου - Αχέροντα Καναλακίου.
Ο Αρτινός διαιτητής του παιχνιδιού, Αθανασίου, ήταν τόσο κακός και κυρίως σε βάρος του Κρόνου, που ειλικρινά δεν μπορεί κανείς να καταλάβει πώς και ποιος του επιτρέπει να διαιτητεύει. Μεγάλα λάθη που αλλοιώνουν το αποτέλεσμα και προβληματίζουν τους ανθρώπους της διοίκησης κατά πόσο είναι σωστό να ματώνουν τόσο για την ομάδα και να έρχεται ένας ανίκανος για τέτοια ματς διαιτητής και να τα κάνει θάλασσα. Δεν υπάρχει πουθενά 2η κίτρινη στον Ντατίδη την ώρα που κόβει κανονικότατα τη μπάλα από αντίπαλο, ούτε καν φάουλ υπάρχει και όμως ο Αθανασίου με την ανύπαρκτη αποβολή αλλοιώνει 100% το αποτέλεσμα.
Ο Κρόνος που δε μας έχει συνηθίσει σε διαμαρτυρίες λογικό είναι να μην αντέξει στον «σφαγιασμό» που του έγινε και να προχωρήσει  σε ανακοίνωση - διαμαρτυρία και επειδή οι κάμερες δε λένε ψέματα, όλοι είδαν τι ακριβώς έγινε.
Η ανακοίνωση του Κρόνου: «Το ΔΣ του ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ Αργυράδων με ψυχραιμία και αφού ανέλυσε το βίντεο του αγώνα «Κρόνου Αργυράδων – Αχέρωντα Καναλακίου, καταγγέλλει τον διαιτητή Αθανασίου για την προκλητική διαιτησία και την αλλοίωση του αποτελέσματος σε βάρος του Κρόνου. Ειδικότερα μετά την επίτευξη του γκολ της ομάδας μας, οι αποφάσεις του διαιτητή ήταν προκλητικές. Αποκορύφωμα η φάση του 41΄, όταν με ανύπαρκτο πέναλτι η ομάδα μας δέχεται την ισοφάριση. Επίσης αποβάλλεται εντελώς αναίτια ο ποδοσφαιριστής μας Νταντιδης ο οποίος δεν ακούμπησε καθόλου τον αντίπαλο παίκτη. Ο Κρόνος «σκοτωμένος» είναι πιο επικίνδυνος. Και αυτό το ξέρουν «φίλοι» και εχθροί.

Σπύρος Πίκουλας