Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ομιλία του Βέλγου Φιλέλληνα Jimmy Jamar στην Αναγνωστική Εταιρεία

Αναγνωστική Εταιρεία Κερκύρας
08 Οκτωβρίου 2018 / 14:38
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στις 20 Οκτωβρίου 2018, ώρα 19:30, Αναγνωστική Εταιρεία Κερκύρας διοργανώνει εκδήλωση στην οποία θα μιλήσει ο Βέλγος φιλέλληνας Jimmy

Jamar με θέμα: "L'Europe, notre avenir ?" ("Η Ευρώπη, το μέλλον μας;"). Μετά την διάλεξη θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό, στην οποία μπορείτε να μετάσχετε ελεύθερα.
Ο Jimmy Jamar είναι Προϊστάμενος της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες. Κάθε χρόνο διοργανώνει στις Βρυξέλλες την εκδήλωση "12 ώρες για την Ελλάδα". Με τα χρήματα που συγκεντρώνει, έρχεται στην Ελλάδα και αγοράζει πετρέλαιο, το οποίο διανέμει σε δημοτικά σχολεία ακριτικών περιοχών της Ελλάδας.
Για τη δράση του για την Ελλάδα έχει τιμηθεί από την Ελληνική Δημοκρατία με τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος της Τιμής.
Ο Jimmy Jamar είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, εκ των οποίων ένα, το "Επιστολές στον Λόρδο Βύρωνα. Σκέψεις για την Ελλάδα του χθες, του σήμερα, του αύριο", έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λοράνδου.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.