Πάσο και για «Revolt» στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»!

Στο πρώτο επεισόδιο εντυπωσίασε το team της Αλεξάνδρας Τουντσίγιου, στο… επόμενο έρχονται τα τρία «ναι» για την ομάδα της Ρένας Κοντού!

04
Οκτωβρίου / 2018

ΑΘΗΝΑ. «Ελλάδα έχεις ταλέντο», λέει ο τίτλος. Κι αν η 12μελής, νεανική ομάδα «Street Dance Crew», υπό την καθοδήγηση – διδασκαλία της Αλεξάνδρας Τουντσίγιου, έκανε την ιδανική αρχή για τα κερκυραϊκά χρώματα στην πρεμιέρα της περασμένης Κυριακής (τρία ηχηρά «ναι» και εισιτήριο για την επόμενη φάση), την… επόμενη έπεται η ανάλογη συνέχεια!
Υπάρχει, βλέπετε, και δεύτερη κερκυραϊκή συμμετοχή: οι «Revolt», τo team τoυ «The Factory – Performance and fitness», της Ρένας Κοντού. Και οι οποίοι εμφανίστηκαν ήδη, πρώτη φορά, ενώπιον της κριτικής επιτροπής (Γιώργος Καπουτζίδης, Μαρία Μπακοδήμου, Σάκης Τανιμανίδης), αποσπώντας… μαντέψτε: άλλα τρία σούπερ «ναι» και, όπως και οι «Street Dance Crew», το «πάσο» για τη συνέχεια του show.
Το «αποκάλυψε» η ίδια η leader του team, με ανάρτησή της στα social media, αμέσως μετά το τέλος του performance: «Ένας από τους λόγους που ήθελα να συμμετάσχω σε αυτό το show, ήταν για να ζήσω την εμπειρία. Ένας άλλος, γιατί πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα μου. Κι ένας τρίτος, γιατί ήθελα να κάνω περήφανο τον τόπο μου... Για όλους αυτούς τους λόγους, Κέρκυρα, είμαι ευτυχισμένη. Ραντεβού στην επόμενη φάση…»
Το επεισόδιο των «Revolt» αναμένεται να προβληθεί την προσεχή Κυριακή (21.00), πάντα απ’ τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Άντε, να συντονιζόμαστε...

ΗΛΙΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ