Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επέστρεψε Κέρκυρα ο Γιάννης, δύο μήνες τουλάχιστον η ανάρρωση

Γιάννης
03 Οκτωβρίου 2018 / 10:58
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο νησί επέστρεψε μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο ΚΑΤ Αθηνών, ο Γιάννης Χειμαριός.

Ο συμπαθής σε όλους τους Κερκυραίους Γιάννης, που έπεσε θύμα τροχαίου και εγκαταλείφθηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, υποβλήθηκε στα αναγκαία χειρουργεία και τελικώς πήρε εξιτήριο την Τρίτη, μετά από δεκαήμερη νοσηλεία. 
Εκτός από την οργή για τον ασυνείδητο οδηγό, τον οποίον η ΕΛ.ΑΣ. ακόμα ψάχνει, η κερκυραϊκή κοινωνία έδειξε μεγάλη συμπαράσταση, τουλάχιστον ψυχολογική, προς τον ίδιο και τον αδελφό του, που στάθηκε στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άφρας, τον υποστήριξε και εμπράκτως, δωρίζοντάς του ένα ειδικό για την περίπτωσή του κρεββάτι.
Ωστόσο ο Γιάννης θα παραμείνει κλινήρης τουλάχιστον δύο μήνες και η ανάρρωσή του θα είναι μια δύσκολη διαδικασία. Ο αδελφός του Διονύσης με την οικογένειά του, έχουν αναλάβει όλην την ευθύνη: Ειδική διατροφή, νοσοκομειακά είδη και αναλώσιμα, φυσιοθεραπείες κ.λπ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διονύσης Χειμαριός, μιλώντας στο enimerosi.com, επεσήμανε ότι κανένας από τους δήθεν «εράνους» δεν έχει φθάσει ποτέ στον αδελφό του. Το μόνο που έχει δει είναι ένα μικρό ποσό στον αριθμό λογαριασμού που έχει δημοσιοποιηθεί από την αρχή. 
Για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν στις ανάγκες ανάρρωσης του Γιάννη, υπενθυμίζουμε τον αριθμό λογαριασμού της Εθνικής Τράπεζας 74961026700 (IBAN GR47011074900000) Γιάννης Χειμαριός


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.