Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ΄ Εθνική: Όρθιος στην Ηγουμενίτσα ο Κρόνος 0-0 με Θεσπρωτό

Κρόνος Αργυράδων
30 Σεπτεμβρίου 2018 / 17:23
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Ο Κρόνος Αργυράδων στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική κατάφερε να πάρει πολύτιμο βαθμό στην Ηγουμενίτσα από τον πολύ δυνατό και έμπειρο Θεσπρωτό.

Είναι επιτυχία το 0-0 αν αναλογιστεί κανείς κάτω από τις συνθήκες που διεξήχθη το ματς.
Ο Κρόνος στο α΄ μέρος είχε δυο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού με τους Μεσημέρη και Πολυχρονάκη (το κεντρικό αμυντικό δίδυμο) να φεύγουν πριν τη λήξη του ημιχρόνου και να σπαταλάει ο προπονητής Ν. Θεοδοσιάδης χωρίς να το θέλει τις αλλαγές. Πέραν αυτού όμως από το 60΄ αναγκάστηκε να παίξει για περισσότερο από μισή ώρα με παίκτη λιγότερο, αφού είδε τη 2η κίτρινη κάρτα ο Ν. Κονισπολιάτης και αποβλήθηκε στο 60΄ αφήνοντας την ομάδα με 10 παίκτες.
Αγωνιστικά ο Θεσπρωτός ξεκίνησε πιο επιθετικά, όμως ο Κρόνος ο οποίος έκανε αναγνωριστικό παιγνίδι, χωρίς ουσιαστικά μεγάλη δυσκολία, κράτησε το μηδέν πίσω. Στην επανάληψη και με δεδομένες τις δυο αναγκαστικές αλλαγές ο προπονητής της ομάδας των Αργυράδων προσπάθησε να διαχειριστεί το ματς και όπως λέει κάποιος «ένα παιγνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις, τουλάχιστον δεν το χάνεις».
Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Σταυρίδης, Μπέρτσος, Κατσέλης, Μητσέλος; Κωνσταντίνου Βασ., Φούντζουλας (80΄ Φούντζουλας), Μπίκας, Γώγος (68΄Γκόλιας), Ευθυμίου, Πέντσας.
Κρόνος: Ζάχος, Κωστακιώτης, Αχείμαστος, Μεσημέρης (λ.τ. 45΄ Ντατίδης), Πολυχρονάκης (λ.τ. 31΄ Γραικός Κ.), Κονισπολιάτης, Κατσιάμητας, Χατζηδημητρίου, Χαρτσίας (85΄Πουλημένος), Κοιλιάρας (61΄ Λάμπογλου), Σπαχίου.
 
Αποτελέσματα (1ης αγων.)
Μακεδονικός Φούφα – Τηλυκράτης                      1-1
Θεσπρωτός – Κρόνος Αργυράδων                       0-0
ΑΟ Φλωριάδας – Μ.Αλεξ.Καλλιθέας                      0-1
Αχέρων Καν/κίου – Θρίαμβος Σερβανιών            1-0
Γρεβενά Αεράτα – Σούλι Παραμυθιάς                   0-5
Μακεδονικός Σιάτιστας – Ναυπακτιακός              2-1
 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια