Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα για τον Κρόνο στην Ηγουμενίτσα, ρεπό η ΑΕΛ

Γ ΄ Εθνική
28 Σεπτεμβρίου 2018 / 18:08
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πρεμιέρα την Κυριακή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής όπου συμμετέχουν δυο κερκυραϊκές ομάδες για πρώτη φορά την ίδια χρονιά.

Η ΑΕ Λευκίμμης και ο Κρόνος Αργυράδων θα εκπροσωπήσουν το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο με όνειρα και φιλοδοξίες. Οι δυο ομάδες έκαναν πολλές και ποιοτικές μεταγραφές και θα προσπαθήσουν να είναι πρωταγωνίστριες στον όμιλό τους. Ο πρωταθλητής παλεύει για την άνοδο στη Β΄ Εθνική και τόσο η ΑΕΛ όσο και ο Κρόνος έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να κόψουν πρώτοι το νήμα. Όποια ομάδα και να τα καταφέρει θα είναι μεγάλο όφελος για το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Βέβαια στον όμιλο υπάρχουν έμπειρες και παραδοσιακά δυνατές ομάδες στην κατηγορία όπως ο Θεσπρωτός και ο Τηλυκράτης, ενώ και ο Ναυπακτιακός Αστέρας έχει κάνει πανάκριβες μεταγραφές για να πάρει τον τίτλο. Αυτές οι πέντε ομάδες φαίνεται να έχουν προβάδισμα για τις κορυφαίες θέσεις.
Στην πρεμιέρα ο Κρόνος δίνει πολύ δύσκολο ματς στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό, τον οποίο πριν λίγες εβδομάδες κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι με 1-0, αλλά άλλο φιλικό και άλλο επίσημο ματς. Η ΑΕΛ θα έχει ρεπό, σε έναν όμιλο που υπάρχουν 13 μόνο ομάδες.
 
Το πρόγραμμα
 
Κυριακή 30/9 - 16:00
Μακεδονικός Φούφα – Τηλυκράτης
Θεσπρωτός – Κρόνος
ΑΟ Φλωριάδας – Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας
Αχέρων Καναλακίου – Θρίαμβος Σερβιανών
Γρεβενά Αεράτα – Σούλι Παραμυθιάς
Μακεδονικός Σιάτιστας – Ναυπακτιακός Αστέρας
Ρεπό ΑΕ Λευκίμμης
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια