Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εργομετρικά για τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ

Football League
28 Σεπτεμβρίου 2018 / 17:49
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν είχε ερωτηθεί πριν τρεις εβδομάδες ο Δ. Σπανός αν η ομάδα δώσει κάποιο φιλικό ματς αφού καθυστερεί η έναρξη του πρωταθλήματος,

μας είχε τονίσει ότι είναι καιρός να δούμε τα εργομετρικά των παικτών και πέραν του κυπέλλου δεν προβλέπεται. Βέβαια άλλαξαν και πάλι όλα, αφού πήγε πίσω η έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά ο προγραμματισμός για τον «έλεγχο» των παικτών προχωράει.
Μετά το διήμερο αυτό οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και ο προπονητής περιμένοντας την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος θα προσαρμόσει την προπόνηση της ομάδας, ενώ οι πιθανότητες και για κάποιο φιλικό υπάρχουν, αλλά με ενδιαφέρον περιμένουν και τα εργομετρικά ώστε να αξιολογηθεί η κατάσταση και κάποιων ποδοσφαιριστών που εντάχθηκαν αργά στην ομάδα.
Μπορεί να υπάρχει ικανοποίηση και αισιοδοξία για τον θεσμό του κυπέλλου αφού η νίκη στον Βόλο αύξησε πολύ τις πιθανότητες πρόκρισης, αλλά ο προγραμματισμός έχει να κάνει με το πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει και η ελπίδα πως και ο 2ος του βαθμολογικού πίνακα έχει αρκετές πιθανότητες μέσω του μπαράζ με την 13η ομάδα της Superleague να δώσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια