Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην ΕΡΤ θα βλέπουμε φέτος τον ΑΟΚ

Football League
25 Σεπτεμβρίου 2018 / 16:09
Σπύρος Πίκουλας

ΑΘΗΝΑ. Οριστικά η ΕΡΤ θα είναι ο τηλεοπτικός φορέας που θα καλύψει τους αγώνες της Football League για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έτσι τα παιχνίδια του ΑΟΚ θα μπορούμε να τα δούμε σε ένα από τα κανάλια της κρατικής τηλεόρασης η οποία με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το γεγονός.
Μάλιστα στο κομμάτι που κάνει αναφορά για τη Β΄ Εθνική, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Φέτος, το πρωτάθλημα της Football League, με τη νέα αναδιάρθρωση θα διαμορφώσει το χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου τη σεζόν 2019-20, καθώς οι ομάδες που την απαρτίζουν, μετά την τελική κατάταξή τους, θα μοιραστούν σε τέσσερις κατηγορίες. Δύο από αυτές θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League 1, οκτώ την άνοδο στη Super League 2 και τέσσερις θα υποβιβασθούν».
Οι συμφωνία βέβαια με τους εκπροσώπους της διοργανώτριας  θα γίνει εντός των επόμενων ημερών όπου θα πάνε σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ΕΡΤ, προκειμένου να καθοριστούν οι όροι των συμβάσεων. Παράλληλα βρέθηκε λύση και σε ένα άλλο θέμα που έκαιγε τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Β΄ Εθνικής, την ασφαλιστική τους κάλυψη όπως ανακοίνωσε ο ΠΣΑΠ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε συνάντηση του Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π. με τον πρόεδρο της Football League κύριο Λεωνίδα Λεουτσάκο, υπήρξε από μέρος του δέσμευση για άμεση συμφωνία της διοργανώτριας αρχής με ασφαλιστική εταιρεία, ώστε να υπάρχει αντίστοιχη κάλυψη των συναδέλφων μας που αγωνίζονται στην κατηγορία. Σήμερα ο Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ενημερώθηκε για την τήρηση των συμφωνηθέντων και ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν ασφαλιστική κάλυψη».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια