Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Από τον Βόλο ξεκινάει η μάχη του Κυπέλλου για τον ΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας
25 Σεπτεμβρίου 2018 / 16:04
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 1η αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδος γίνεται την Τετάρτη 26/9 με τον ΑΟΚ να αντιμετωπίζει την ιστορική Νίκη Βόλου,

η οποία αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική. Όμως δε θα είναι εύκολος αντίπαλος, μην ξεχνάμε ότι για να φτάσει στους ομίλους απέκλεισε την Δόξα Δράμας, που κυνηγάει την άνοδο στη Superleague. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και η Κέρκυρα με νίκη βάζει τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού για τα παιχνίδια του ομίλου, αντιμετωπίζει τις δυο άλλες ομάδες, Ξάνθη και ΟΦΗ, εντός έδρας.
Ο Δημήτρης Σπανός έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα και για το ματς αυτό, αφού θέλει οπωσδήποτε τη νίκη. Είναι το δεύτερο επίσημο παιχνίδι για τη σεζόν, που βοηθάει στο να προετοιμαστεί καλύτερα ενόψει του πρωταθλήματος που ξεκινάει στις 14 Οκτωβρίου.
Ο τεχνικός του ΑΟΚ θα έχει αναγκαστικά κάποιες απουσίες και αυτές είναι του τιμωρημένου Τουράμ που αποβλήθηκε στο ματς με την Επισκοπή, ενώ θα λείψει και ο Κούρος ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και ο Σπανός δε ρίσκαρε να τον πάρει στην αποστολή, έτσι θα παίξει σαν αριστερός μπακ ο Αναστασίου. Για τον ίδιο λόγο έμεινε εκτός και ο Μότα. 
Η αναχώρηση της αποστολής του ΑΟΚ έγινε το πρωί της Τρίτης και σε αυτήν ο Δ. Σπανός συμπεριέλαβε είκοσι ποδοσφαιριστές που είναι οι Κουτζαβασίλης, Βουτσελάς, Αναστασίου, Σπινουλας, Βέρτζος, Παναγιωτίδης, Ιωάννου, Nikic, Αναστασόπουλος, Κρητικός Ν., Κρητικός Σ., Vila, Κόντος, Βλάχος, Σιατραβάνης, Inacio, Ζορμπάς, Αθανασόπουλος, Αποστολίδης και Γεωργακόπουλος.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια