Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανοικτή συζήτηση για τα προβλήματα του νησιού από την Μετωπική Πρωτοβουλία Κέρκυρας

Μετωπική Πρωτοβουλία Κέρκυρας
25 Σεπτεμβρίου 2018 / 06:46
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η "Μετωπική Πρωτοβουλία Κέρκυρας" διοργανώνει ανοικτή συζήτηση την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 8 το βράδυ

 σας για όλα τα μεγάλα θέματα και προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία της Κέρκυρας αλλά και ολόκληρη την Πατρίδα μας κυρίως δε την μεγάλη πλειοψηφία του Λαού μας.
 Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στον 1ο όροφο (χώρος εκδηλώσεων) του ''Καφέ Κεντρικόν'' στην Νικηφόρου Θεοτόκη 55 Πιάτσα Παλιάς Πόλης Κέρκυρας τηλ. 2661034062.
 Καλεσμένοι όλοι οι Κερκυραίοι  Συμπολίτες με αγωνία, που ξεκινάει από το σπίτι τους και την οικογένεια τους και καταλήγει στην δραματική κατάσταση που βιώνει η Πατρίδα μας σε όλους τους τομείς. Επίσης κάθε Πατριωτική - Ριζοσπαστική - Αντιμνημονιακή - Αντικατοχική Συλλογικότητα, Κίνηση και Πρωτοβουλία. Ακόμη καλεσμένος κάθε Σύλλογος, Σωματείο Συνδικαλιστικό, Εκπολιτιστικό και άλλο που έχει να συνεισφέρει στο διάλογο ή απλά θέλει να κοινολογήσει προβλήματα ειδικά ή τοπικά, αγωνιζόμενο μαζί μας.
 Ενδεικτικά κάποια θέματα  που ο εισηγητής της ''Μετωπικής Πρωτοβουλίας Κέρκυρας'' θα προσπαθήσει να θέσει.
* Απάντηση των Πολιτών στην καταστροφή της Χώρας. Θέσεις και λύσεις.
*Δημιουργία επιτέλους Πολιτικού Μετώπου Συμμαχίας και Ενότητας για την απαλλαγή μας από την μνημονιακή κατοχή των διεθνών τραπεζιτών μακρυά από την διαμάχη  αριστεράς και δεξιάς.
*Ενωτική ανεξάρτητη και κυρίως Ακομμάτιστη Κίνηση μελέτης των Κερκυραϊκών προβλημάτων και άσκησης πιέσεων για λύσεις μπροστά και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχομένου Μαΐου.
*Η διαχείριση των απορριμμάτων στην Κέρκυρα !!
Σας περιμένουμε όλους με τις θέσεις και τις απόψεις σας.
Ο ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ.
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ !!!

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.