Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ακατάλληλα τα γήπεδα Καρουσάδων και Παλαιοκαστριτών

Τοπικά πρωταθλήματα
18 Σεπτεμβρίου 2018 / 16:09
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με έγγραφό της προς τον ΔΟΠΑΠ στον οποίον ανήκουν ουσιαστικά τα δημοτικά ποδοσφαιρικά γήπεδα, η ΕΠΣΚ ενημέρωσε ότι αυτά των Καρουσάδων

και των Παλαιοκαστριτών έχουν προβλήματα και δεν είναι κατάλληλα για τη διεξαγωγή αγώνων. Παράλληλα, ενημέρωσε για όσα είναι κατάλληλα και έχει μεγάλη σημασία η χρονική στιγμή, αφού το Σαββατοκύριακο υπάρχουν πολλοί αγώνες κυπέλλου και το μεθεπόμενο ξεκινάνε τα πρωταθλήματα.
Το έγγραφο της ΕΠΣΚ αναφέρει: «Σας γνωρίζουμε το πόρισμα της αρμόδιας Επιτροπής της  Ένωσής μας, που διενέργησε
τους προβλεπόμενους από τον Κανονισμό Αγώνων ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο ελέγχους, σε συνεργασία με τον αρμόδιο μηχανικό σας. Συγκεκριμένα κρίνονται κατάλληλα, αν και επιβάλλεται η πραγματοποίηση μικρών παρεμβάσεων, μέχρι την έναρξη των πρωταθλημάτων, οι οποίες προς το παρόν δεν επηρεάζουν την καταλληλότητά τους: Κοντοκαλίου, Αυλιωτών, Νυμφών, Θιναλίου, Κασσιώπης, Αγίων Δέκα, Κατελλάνων Μέσης, Αγίου Ματθαίου, Στρογγυλής, Πετριτή, Περιβολίου και Λευκίμμης.
Κρίνονται προσωρινά ακατάλληλα για τη διεξαγωγή αγώνων:
1. Το γήπεδο Καρουσάδων το οποίο έχει σημαντικά προβλήματα ασφάλειας στην περίφραξη του αγωνιστικού χώρου που την καθιστούν επικίνδυνη για την ομαλή διεξαγωγή αγώνων.
2. Το γήπεδο Παλαιοκαστριτών παρουσιάζει καθίζηση του υπεδάφους στη ΒΔ πλευρά του, ενώ δεν έχει σχάρα απορροής των όμβριων υδάτων.
Οι αγώνες που έχουν προγραμματιστεί στα γήπεδα αυτά θα μεταφερθούν σε άλλα κατάλληλα γήπεδα αν μέχρι την Πέμπτη 20.9.2018 δεν έχουν αποκατασταθεί τα προβλήματα που σας περιγράφουμε. Με την ευκαιρία θέλουμε να σας αναφέρουμε ότι είναι ορατή η προσπάθειά σας για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων των αθλητικών εγκαταστάσεων και θεωρούμε εποικοδομητική τη συνεργασία μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία, για το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια