Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεν υπάρχει άλλος στόχος εκτός από την άνοδο

Δημήτρης Σπανός
18 Σεπτεμβρίου 2018 / 15:52
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο πρώτος επίσημος αγώνας για τον ΑΟΚ του Δ. Σπανού συνοδεύτηκε από νίκη πρόκριση μέσα στην Κρήτη. Ο αντίπαλος είναι μια κατηγορία παρακάτω,

αλλά ο τεχνικός του ΑΟΚ ήθελε να «τσεκάρει» τους παίκτες του και το βαθμό ετοιμότητας σε επίσημο ματς. Όμως οι μικρές διαστάσεις του γηπέδου, αλλά και ο πλαστικός χλοοτάπητας δεν βοήθησαν καθόλου την ομάδα της Κέρκυρας που είναι για μεγάλα πράγματα φέτος.
Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της ομάδας στάθηκε σε κάποια σημεία που χαρακτήρισαν το παιγνίδι... «Ήμασταν υποχρεωμένοι να παλέψουμε βάσει των συνθηκών αλλά και της αποβολής που προέκυψε, κι έκανε ακόμη χειρότερα τα δεδομένα. Αυτό που κρατάω είναι το πάθος, η δύναμη, ο αγωνιστικός τσαμπουκάς που έδειξαν τα παιδιά… Δεν είχαμε ούτε τη δυνατότητα, ούτε τη θέληση, αλλά ούτε και την ηρεμία να κρατήσουμε τη μπάλα και να βγάλουμε τις αρετές μας».
Πέραν αυτού όμως τόνισε ότι έχει θέσει στόχο το πρωτάθλημα και όχι το κύπελλο. Για να καταλήξει στη φετινή ομάδα και τους στόχους αναφέροντας χαρακτηριστικά… «Η Κέρκυρα είναι διαφορετική ομάδα απ' ότι ήταν πέρυσι. Έχει πέσει τρεις φορές κι έχει ανέβει κατευθείαν και τις τρεις. Άρα δε μπορεί να υπάρχει άλλος στόχος από την άνοδο. Τα πράγματα όμως είναι δύσκολα. Θέλει σύνεση, σοβαρότητα, δουλειά και όχι λόγια».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια