Αρχίζουν τα Όργανα για Περιφέρεια και Δήμο, στο Κίνημα Αλλαγής

O δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης, είναι ο επικεφαλής της Επιτροπής για τις τοπικές εκλογές. ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΤΆ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ηδη με σχετική εγκύκλιο, έχουν δοθεί οι κατευθυντήριες γραμμές στα τοπικά κομματικά όργανα για τον τρόπο που θα κινηθούν ανά Περιφέρεια και ανά Δήμο.

18
Σεπτεμβρίου / 2018

ΑΘΗΝΑ. Για την επιλογή υποψηφίων στις Περιφέρειες, οι Νομαρχιακές Επιτροπές του Κινήματος θα πρέπει να συγκαλέσουν περιφερειακές συσκέψεις στο διάστημα 20-30 Σεπτεμβρίου ενώ για την επιλογή υποψηφίων δημάρχων, το χρονικό διάστημα καθορίστηκε από 1 έως 15 Οκτωβρίου.
Υπενθυμίζεται η σύνθεση της Επιτροπής Διεξαγωγής αυτοδιοικητικών εκλογών με επικεφαλής τον Γιώργο Καμίνη και μέλη: Άγγελος Τόλκας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, Θάνος Μωραΐτης, Γιώργος Κόκιος, Νίκος Παντελιάς, Γιάννης Σμέρος, Απόστολος Κοιμήσης, Έφη Παγκάλου.
Σε όλες τις σχετικές διαδικασίες σε επίπεδο και Περιφέρειας και Νομού θα παρευρεθεί κλιμάκιο στελεχών που θα συγκροτηθεί κεντρικά.
Σημειώνεται ότι δεν μπορούν να κατατεθούν κοινές υποψηφιότητες για επικεφαλής περιφερειακών παρατάξεων και υποψήφιους βουλευτές στις εθνικές εκλογές.