Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προβολή του έργου «Η τιμή της αγάπης» από την Φ.Ε. Μάντζαρος στο Παλαιό Φρούριο

η τιμή της αγάπης
18 Σεπτεμβρίου 2018 / 08:09
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μες στην καρδιά του Σεπτέμβρη, η Φ.Ε. Μάντζαρος μας καλεί να κρατήσουμε το καλοκαίρι λίγο ακόμη και να ζήσουμε μια βραδιά αναπόλησης

και νοσταλγίας, μια βραδιά σα θερινό σινεμά, το θερινό σινεμά που έχουμε στερηθεί στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια.
«Η τιμή της αγάπης», η αριστουργηματική ταινία της Τώνιας Μαρκετάκη, είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι και να ξαναθυμηθούμε μια άλλη Κέρκυρα, αυτήν που χάνεται…
Αντί για πρόλογο στην ταινία, επιλέξαμε να σας δείξουμε ένα κομμάτι από την Κέρκυρα της καρδιάς μας, από μια μεγαλειώδη στιγμή όταν οι Φιλαρμονικές μας, ενωμένες, γέμισαν με χρώμα και μουσική τους δρόμους της πόλης και συγκίνηση τις καρδιές μας. Το βίντεο από την «Κυριακή των Βαΐων 2018» και την κοινή εμφάνιση των φιλαρμονικών θα παρουσιαστεί σε πρώτη προβολή πριν την έναρξη της ταινίας.
Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:30 στο Παλαιό Φρούριο (παλιό ήχος και φως, στην πλευρά του ιστιοπλοϊκού) σε μια μαγική βραδιά.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.