Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κύπελλο Ελλάδος: Πέρασε ο ΑΟΚ Κέρκυρα, νίκησε 1-0 την Επισκοπή

Κύπελλο Ελλάδος
16 Σεπτεμβρίου 2018 / 18:09
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Κέρκυρα πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος αφού νίκησε στο Ρέθυμνο στο «Θ. Βαρδινογιάννης» με 1-0 την γηπεδούχο Επισκοπή (ομάδα Γ΄ Εθνικής).

Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες και φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο, ο ΑΟΚ που σκόραρε ενωρίς δεν ζορίστηκε να φτάσει στην πρόκριση, αν και έπαιξε με 10 παίκτες για 35 λεπτά. Ήταν ένα ματς που θα στοιχίσει στον ΑΟΚ αφού αποβλήθηκε ο Τουράμ με κόκκινη στο 57΄επειδή κτύπησε αντίπαλο και αυτό σημαίνει σίγουρα τιμωρία και απουσία από κάποιους αγώνες.
Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 9΄ο Θεοδωράκης που αξιοποίησε σέντρα του Ζορμπά μέσα από την περιοχή.  Ο ΑΟΚ απείλησε ακόμη αρκετές φορές, με τον Κόντο στα στημένα να είναι πολύ επικίνδυνος.
Διαιτητές: Σωτηριάδης, Μαυραντωνάκης, Μαυρουδής.
Επισκοπή (Γ. Λυρώνης): Νικηφόρος, Νάκας, Σερβιλάκης, Ρούσσης, Σέχου, Κεσίδης (84΄ Ματαραγκάσι), Σουμπασάκης, Σαββίδης, Κατσικέρης, Μπανγκούρα, Πήλιος
ΑΟΚ Κέρκυρα (Δ. Σπανός): Κουτσαβασίλης, Κρητικός Ν., Αναστασόπουλος, Τουράμ, Ζορμπάς (63΄ Στ. Κρητικός),  Σιατραβάνης (86΄ Ινάσιο), Κούρος (46΄Βέρτσος), Σπίνουλας, Κόντος, Ιωάννου, Θεοδωράκης.
 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια