Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σήμερα η μεγάλη γιορτή & τα βραβεία του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορωδιών Κέρκυρας (video)

Παλαιό Φρούριο
15 Σεπτεμβρίου 2018 / 07:52

Στο Παλαιό Φρούριο θα γίνει η τελετή απονομής Βραβείων και η διοργάνωση θα κλείσει με ένα μεγάλο πάρτι των χορωδιών με τη συμμετοχή του σχήματος “Mind the Band”.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ και Διαγωνισμός Χορωδιών Κέρκυρας. Χθες συνεχίστηκε το διαγωνιστικό μέρος στο Δημοτικό θέατρο, ενώ συνεχίζονται και οι συναυλίες Φιλίας, στην Πλατεία Δημαρχείου και την Πλακάδα του Αγίου Σπυρίδωνος.
Το βράδυ, έγινε Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου με χορωδίες από την Εσθονία, τη Σλοβακία, τη Ρωσία και τη Δανία.




Σήμερα, στις 4.30 το απόγευμα, θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο, ο Διαγωνισμός για το Μεγάλο Βραβείο του Διαγωνισμού. Οι καλύτερες χορωδίες της διοργάνωσης θα διαγωνιστούν μεταξύ τους για το Διεθνές Χορωδιακό Βραβείο Κέρκυρας 2018.  
Στις  8.30, στο Παλαιό Φρούριο θα γίνει η τελετή απονομής Βραβείων και η καταληκτική συναυλία  όλων  όσοι πήραν μέρος στο Φεστιβάλ και η διοργάνωση θα κλείσει με ένα μεγάλο πάρτι των χορωδιών με τη συμμετοχή του σχήματος “Mind the Band”.