Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με το… δεξί θέλει να ξεκινήσει στο Ρέθυμνο τη σεζόν ο ΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας
14 Σεπτεμβρίου 2018 / 15:42
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο θεσμός του κυπέλλου δεν είναι η άμεση προτεραιότητα για τον ΑΟΚ και αυτό που τον ενδιαφέρει φέτος είναι το πρωτάθλημα και η επιστροφή στη Superleague.

Όμως έχει να παίξει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για τον θεσμό του κυπέλλου, που σημαίνει με νίκη συνεχίζει με ήττα το ταξίδι τελειώνει, οπότε θέλεις να μπει στο γήπεδο και να πάρει την πρόκριση.
Με τον ΑΟ Επισκοπής από το Ρέθυμνο θα αγωνιστεί ο ΑΟΚ την Κυριακή 16/9 στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής «Θ. Βαρδινογιάννης», σε ένα παιχνίιδ που θα ξεκινήσει στις 16:30. Η Επισκοπή θα αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική τη σεζόν που έρχεται, θεωρείται κατώτερη αγωνιστικά από την Κέρκυρα και η λογική λέει ότι ο ΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Βέβαια στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ, αλλά τόσο ο τεχνικός Δ. Σπανός όσο και το σύνολο των παικτών θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα τη σεζόν.
Την Παρασκευή το πρωί έγινε η τελευταία προπόνηση, με τον τεχνικό να θέλει να δώσει έμφαση στην τακτική, με δεδομένο ότι παίζει σε ένα σχετικά μικρό σε διαστάσεις γήπεδο και η αντίπαλη ομάδα αναμένεται να παίξει πολύ αμυντικά. Κάποιοι παίκτες είναι ανέτοιμοι, ο βραζιλιάνος Μότα έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού και δε θα πάει με την ομάδα στην Κρήτη. Οι ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν την αποστολή όπως τους επέλεξε ο προπονητής της ομάδας είναι οι: Κουτζαβασίλης, Βουτσελάς, Αναστασίου, Κούρος, Σπίνουλας, Βέρτζος, Θεοδωράκης, Ιωάννου, Αναστασόπουλος, Κρητικός Ν., Κρητικός Σ., Κόντος, Βλάχος, Σιατραβάνης, Inacio, Ζορμπάς, Thuram, Αποστολίδης και Γεωργακόπουλος. Να σημειώσουμε ότι διαιτητής θα είναι ο  Χαράλαμπος Σωτηριάδης (ΕΠΣ Λασιθίου) και
βοηθοί οι  Αντώνης Μαυραντωνάκης και Δημήτρης Μαυρούδης (ΕΠΣ Ηρακλείου).

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια