Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έτοιμος ο ΟΦΑΜ για το Σούπερ Καπ

Αγώνας Αλληλεγγύης
13 Σεπτεμβρίου 2018 / 16:35
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Όμιλος Φιλάθλων Αγ. Ματθαίου είναι μια ομάδα που θέλει και ξέρει να πρωταγωνιστεί με αρκετές διακρίσεις και κατακτήσεις τροπαίων.

Το Σάββατο καλείται στον αγώνα Αλληλεγγύης (Σούπερ Καπ) σαν κυπελλούχος να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Κρόνο και να διεκδικήσει ένα ακόμη τρόπαιο.
Μετά από μια προετοιμασία αρκετών εβδομάδων ο τεχνικός Γιάννης Καλούδης θέλησε αυτή την εβδομάδα να δώσει δυο φιλικά, Δευτέρα 10/9 και Τετάρτη 12/9, αφού αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο είναι το μοντάρισμα της ομάδας επειδή έχει κάνει αρκετές μεταγραφικές κινήσεις και θεώρησε ότι αυτό χρειάζεται περισσότερο ο ΟΦΑΜ. Και στα δυο παιχνίδια χρησιμοποίησε πάρα πολλούς παίκτες και η ομάδα έδειξε πανέτοιμη για τον αγώνα του Σαββάτου, αν και ο φετινός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 και η άνοδος στη Γ΄ Εθνική. Όχι ότι δεν ενδιαφέρεται για το Σούπερ Καπ το οποίο θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις να κερδίσει.
Στο φιλικό κόντρα σε μια ομάδα της Α1 τον Κάβο, στον Άη Μαθιά κέρδισε εύκολα 6-1 με Ανδριώτη Κ. και Χαρβαλιά να σκοράρουν από δυο φορές ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Σπ. Κατσαρός και Χ. Γραμμένος (ο Γράντος σκόραρε για τον Κάβο).
Στο ματς της Τετάρτης κόντρα στον Αστέρα Μωραΐτικων, στο γήπεδο της Στρογγυλής, ο ΟΦΑΜ κέρδισε εύκολα με 4-0 και σκόρερς τους Ανδριώτη, Γραμμένο, Αμπατζίδη και Τσορμπατζίδη. Ο Γιάννης Καλούδης είδε αυτό που ήθελε και κόντρα στον Κρόνο θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, φροντίζοντας παίκτες που δεν είναι στο 100% να μην ξεκινήσουν στον αγώνα.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια