Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Λέτσος, ο νέος γκολκίπερ της ΑΕ Λευκίμμης

Γ΄ Εθνική
13 Σεπτεμβρίου 2018 / 16:25
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πριν δυο μέρες η ΑΕΛ έλυσε τη συνεργασία της με τον τερματοφύλακα Γαρόζη, τον οποίο μάλιστα είχε στις τάξεις της κάποιες εβδομάδες,

αφού ήταν φετινή μεταγραφή. Όμως στην ΑΕΛ δεν κάνουν κάποια κίνηση χωρίς λόγο και χωρίς να έχουν έτοιμη λύση. Αυτό φάνηκε από την ταχύτητα με την οποία κινήθηκε η διοίκηση και σε λιγότερο χρόνο των 48 ωρών ανακοίνωσε τον τερματοφύλακα που θα πάρει τη θέση του Γαρόζη.
Έτσι, απέκτησε τον 26χρονο Αλέξανδρο Λέτσο, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Απολόνια της Αλβανίας και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ιταλία και την Πιστοϊέζε, ενώ έπαιξε και σε Ηλιούπολη, Άγιο Δημήτριο, Ιάσονα, Άλιμο, Αστέρα Βάρης, Τριγλία Ραφήνας, Ιωνικό, Εργοτέλη, Αήττητο Σπάτων και Αστέρα Αμαλιάδας. 
Η επίσημη ανακοίνωση: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Λέτσο. Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στη μεγάλη οικογένεια της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ και του εύχονται υγεία, καλό πρωτάθλημα και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της Λευκίμμης».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια