Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας
10 Σεπτεμβρίου 2018 / 10:50

«Τα σχολεία ξεκινούν ομαλά και με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση 

Όπως κάθε νέο ξεκίνημα, έτσι και η νέα σχολική χρονιά είναι η στιγμή για τους μαθητές και τις μαθήτριες να θέσουν τους στόχους τους  και να βάλουν τις βάσεις για την επίτευξη των ονείρων τους.
Από την πλευρά της, η Κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας ότι η Εκπαίδευση είναι το εφαλτήριο για την ανάπτυξη μιας χώρας, εργάζεται για την αναβάθμιση και την ενίσχυσή της. Για τρίτη συνεχή σχολική χρονιά, τα σχολεία ξεκινούν ομαλά και με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα, με τα βιβλία και τους εκπαιδευτικούς να είναι ήδη στη θέση τους, καθώς ολοκληρώθηκε και η πρόσληψη περίπου είκοσι χιλιάδων αναπληρωτών.
Στο επίκεντρο της εκπαιδευτικής ανασυγκρότησης που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει  ένα Δημόσιο, Δωρεάν και ποιοτικά αναβαθμισμένο Δημοκρατικό σχολείο για όλους και για όλες, χωρίς καμιά διάκριση.
Ευχόμαστε σε όλους, εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές, Καλή Δύναμη για τη νέα χρονιά και προτρέπουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες να μάθουν, να αναπτύξουν την ελευθερία της σκέψης τους, να περιφρονήσουν τις ψεύτικες αξίες, να ζήσουν νέες εμπειρίες, να δουν τον κόσμο θετικά και να θελήσουν να τον κάνουν καλύτερο!
Γιατί ο κόσμος είναι δικός τους και οφείλουν να τον διεκδικήσουν!
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους και σε όλες!