Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρίτος ο Παγκράτης στον αγώνα ανοικτής θάλασσας

Κολύμβηση
06 Σεπτεμβρίου 2018 / 13:52
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέραν των καθιερωμένων αγώνων στους οποίους ο ΝΑΟΚ συμμετέχει είτε οργανωτικά, είτε με αθλητές του, τείνει να καθιερωθεί

και μια νέα διοργάνωση κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης σε μια ωραία διαδρομή από το Ποντικονήσι ως τις Μπενίτσες.
Έτσι και φέτος, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, έλαβε χώρα ο αγώνας απόστασης 3770μ., υπό την αιγίδα του Δήμου Κερκυραίων, της Πανελλήνιας Ένωσης SUP και του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας. Ένας αγώνας που καθιερώνεται και στον οποίο παίρνουν μέρος κολυμβητές κάθε ηλικίας.
Στον αγώνα φέτος συμμετείχε και ο αθλητής του ΝΑΟΚ  Άκης Παγκράτης, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στη γενική κατάταξη των κολυμβητών. Ο στίβος αποτελούνταν από σημαδούρες, κατά μήκος των οποίων υπήρχε αντίθετο θαλάσσιο ρεύμα με ιδιαίτερες κολυμβητικές απαιτήσεις όπου και έδωσε μια διαδρομή πρόκληση για τους συμμετέχοντες.
Κατά τη διάρκεια του διημέρου, τόσο στον αγώνα SUP όσο και στον αγώνα OPEN WATER εκ μέρους του ΝΑΟΚ παρευρέθηκε το μέλος του Δ.Σ Παναγιώτης Μουρίκης.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια