Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύσκεψη για το Κύπελλο Αλληλεγγύης

ΕΠΣΚ
05 Σεπτεμβρίου 2018 / 16:46
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο 15/9 έχει προγραμματιστεί να γίνει ο αγώνας για το Κύπελλο Αλληλεγγύης, ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί

και τα χρήματα πηγαίνουν για φιλανθρωπικό σκοπό. Αντίπαλοι ο πρωταθλητής της Α1 και ο Κυπελλούχος της χρονιάς, με τον Κρόνο Αργυράδων να αντιμετωπίζει τον ΟΦΑΜ. Ένα ματς πολύ ενδιαφέρον αφού ουσιαστικά είναι το πρώτο επίσημο της χρονιάς για τις δυο ομάδες οι οποίες πάλεψαν για τον τίτλο πέρσι.
Έχει μεγάλη σημασία να στεφθεί και ο φετινός αγώνας με επιτυχία, οι προσκλήσεις να εξαντληθούν, με τα χρήματα να πηγαίνουν στους κατοίκους της Αττικής (Μάτι) που επλήγησαν από τη φονική πυρκαγιά πριν από έξι εβδομάδες. Φυσικά χρειάζεται οργάνωση και θέληση για να έχει επιτυχία. Η ΕΠΣΚ ενημέρωσε για σύσκεψη που έγινε για το σκοπό αυτό, με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Το προεδρείο του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας είχε συνάντηση συνεργασίας με εκπροσώπους των σωματείων Ο.Φ.Α.Μ και Κρόνος Αργυράδων, που αγωνίζονται στο «κύπελλο αλληλεγγύης στις 15 Σεπτεμβρίου. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η προετοιμασία του αγώνα και ο εμπλουτισμός του με πρόσθετες παράλληλες εκδηλώσεις. Τυπικά γηπεδούχος στον αγώνα κληρώθηκε ο Ο.Φ.Α.Μ. Έγινε αναλυτική ενημέρωση και συντονισμός όλων των συμμετεχόντων και δόθηκε η υπόσχεση ότι όλοι θα μοχθήσουν για την επιτυχία αυτού του αγώνα».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια