Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για το 2019 πάει το παρκέ στο ΕΑΚΚ

ΕΑΚΚ
04 Σεπτεμβρίου 2018 / 16:03
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα από τα έργα συντήρησης του ΕΑΚΚ είναι οι εργασίες στο κλειστό, εκεί όπου αγωνίζονται ομάδες μπάσκετ, χάντμπολ, βόλεϊ, indoor cricket,

πυγμαχία, γυμναστική. Ένα κονδύλι που εξασφάλισε  η ΕΔ είναι η συντήρηση (υδραυλικά, κουρτίνες, μπάνια, κλπ) αλλά και του παρκέ όπου γίνονται οι αγώνες.
Το μεγάλο θέμα που έχει προκύψει είναι ο χρόνος για να γίνουν οι παρεμβάσεις στο παρκέ. Και αυτό γιατί η γραφειοκρατία που σε κάθε έργο φέρνει απίστευτες καθυστερήσεις δεν θα μπορούσε και εδώ να μην κάνει τα δική της. Μοιραία, η παρέμβαση στο παρκέ θα έκλεινε ουσιαστικά το γήπεδο για προπονήσεις και για επίσημους αγώνες, αφού στις 16/9 ο Φαίακας παίζει για το κύπελλο Ελλάδας με τους Ικάρους Τρικάλων.
Έτσι, μετά από συνεννόηση με την ΕΔ, τις ομάδες και τον εργολάβο που πήρε το έργο, συμφώνησαν όλοι να γίνουν όλες οι άλλες παρεμβάσεις που δεν επηρεάζουν προπονήσεις, προετοιμασίες ομάδων και αγώνες και το παρκέ να το αφήσουν να φτιαχτεί στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018-19, δηλαδή τον ερχόμενο Μάιο. Μια σοφή θα λέγαμε απόφαση έτσι όπως έκλεισαν οι ημερομηνίες και αυτό γιατί ξεκινώντας με τον Φαίακας, δεν υπάρχει άλλο γήπεδο για προετοιμασία και για αγώνες, μοιραία λοιπόν θα δημιουργείτο τεράστιο πρόβλημα.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια