Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέα φιλική ήττα για την ΑΕΛ από τον Αστέρα Πετριτή

Ποδόσφαιρο
03 Σεπτεμβρίου 2018 / 16:05
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα φιλικά παιχνίδια δίνουν και παίρνουν αυτές τις μέρες και οι ομάδες καίγονται ώστε να είναι έτοιμες για τις επίσημες υποχρεώσεις τους,

που ξεκινάνε το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Σεπτεμβρίου. Φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της η Κέρκυρα θα έχει δυο ομάδες στη Γ΄ Εθνική.
Η ΑΕ Λευκίμμης δυνάμωσε και στοχεύει μόνο στον τίτλο. Όμως οι πολλές μεταγραφικές κινήσεις (πάνω από δέκα) απαιτούν χρόνο για να δέσει η ομάδα και τα φιλικά βοηθάνε σε αυτό. Έτσι το Σάββατο έδωσε φιλικό στον Πετριτή με τον Αστέρα, την ομάδα που φαίνεται ξεκάθαρα ότι θα διεκδικήσει τον τίτλο στην Α1 φέτος. Το σκορ που είναι το τελευταίο που απασχολεί τους προπονητές σε αυτή τη φάση είναι 2-1 για τους γηπεδούχους. Ο Κ. Μάμαλος άνοιξε το σκορ στο 14΄ και ο Δ. Ίσερης με πέναλτι έκανε το 2-0 στο 28΄ για να μειώσει η ΑΕΛ με αυτογκόλ του Μιχ. Καρρά στο 54΄ και να αγγίξει την ισοφάριση στο 77΄, αλλά το σουτ του Κιοσέ βρήκε το δοκάρι. Οι προπονητές των δυο ομάδων, Φ. Τάντης και Δ. Μαγκαφίνης χρησιμοποίησαν πάρα πολλούς παίκτες.
Ο Κρόνος που δυνάμωσε και μπορεί να είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, το Σάββατο είχε κλείσει φιλικό ματς με τον Αστέρα Λιαπάδων, την ομάδα της Α1 που πέρσι έκανε καλή πορεία και φέτος φιλοδοξεί να την επαναλάβει. Όμως το ματς αυτό δεν έγινε ποτέ γιατί υπήρξε διαφορά στην ώρα έναρξης, οι ομάδες είχαν μιλήσει για 18:00, υπήρχε άλλο ματς στο γήπεδο της ΕΠΣΚ την ώρα εκείνη εν εξελίξει, ειδοποιήθηκαν ότι θα ξεκινήσουν μετά από μια ώρα και επειδή οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές των Λιαπάδων έπρεπε να φύγουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αφού μίλησαν με τον προπονητή Σ. Σιδερόπουλο αποφάσισαν να μην μείνουν για τον αγώνα.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια