Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλική νίκη με 2-0 ο ΑΟΚ τον Απόλλωνα Λάρισας

Football League
03 Σεπτεμβρίου 2018 / 15:57
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με σκόρερ τον Κώστα Γεωργακόπουλο ο ΑΟΚ κέρδισε με 2-0 σε φιλικό παιχνίδι τον Απόλλωνα Λάρισας, το απόγευμα της Κυριακής στο ΕΑΚΚ.

Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας για δυο ομάδες που θα αγωνιστούν στη Β΄ Εθνική. Ο Δ. Σπανός είδε αυτό που ήθελε, σε ένα ματς που χρησιμοποίησε όσους παίκτες είχε στη διάθεσή του καθώς ξέρει ότι θέλει ακόμη δουλειά η ομάδα, μιας και δεν είναι 100% έτοιμη.
Επειδή ήταν (εκτός απροόπτου) το προτελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, φρόντισε τουλάχιστον για 70 λεπτά να μην κάνει παρά δυο αλλαγές, χρησιμοποιώντας ουσιαστικά τον κορμό που θα αποτελέσει την ενδεκάδα στο πρωτάθλημα, με 2-3 προσθαφαιρέσεις.
Αυτό που σίγουρα θέλει να βελτιώσει είναι το επιθετικό κομμάτι, η δημιουργία και το τελείωμα των φάσεων, αφού δεν αρκεί η κατοχή μπάλας και το κλείσιμο του αντιπάλου στο μισό γήπεδο. Όμως υπάρχει χρόνος για όλα και κυρίως για τους νεομεταγραφέντες να φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο προπόνησης ώστε να μπορούν να ξεκινάνε ένα ματς, αφού έχουν χάσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στη Νάουσα. Με την προσθήκη αυτών θα υπάρχουν καλύτερες λύσεις και η ομάδα θα μπορεί με περισσότερες πιθανότητες να πετύχει τον στόχο της.
Φλύαρη η ομάδα, δημιούργησε και έχασε κάποιες ευκαιρίες, αλλά έπρεπε να μπει ο Γεωργακόπουλος στο 70΄ και στο εικοσάλεπτο που έπαιξε, πέτυχε δυο γκολ στο 83΄ και στο 87΄ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια