Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το 3ο Τουρνουά Ιονίων Νήσων - η αποστολή της ΕΠΣΚ

Ποδόσφαιρο
29 Αυγούστου 2018 / 14:41
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για 3η χρονιά θα έχουμε το Τουρνουά Ιονίων Νήσων, που αυτή τη φορά θα γίνει σε Κεφαλονιά και Ιθάκη από την Παρασκευή 31/8

ως την Κυριακή 2/9. Ένα τουρνουά που μπορεί να φέρνει τα παιδιά μέσω του αθλητισμού κοντύτερα, αλλά γίνεται σε άκαιρη εποχή, αφού πολλοί αθλητές έχουν ελάχιστες προπονήσεις ή και καθόλου και ο κίνδυνος τραυματισμού ενός ανέτοιμου προπονητικά παιδιού είναι αυξημένος. Εφόσον συνεχιστεί ο θεσμός να κοιτάξουν οι ΕΠΣ να ορίσουν άλλες ημερομηνίες την επόμενη χρονιά. Η ΕΠΣΚ ενημέρωσε για το πρόγραμμα και την αποστολή που θα πάει για τους αγώνες. 
  
Η ανακοίνωση: Ανακοινώνεται η αποστολή της Μικτής Ομάδας Νέων της Ένωσής μας και θα συμμετάσχει στους αγώνες του «3ου Τουρνουά Ιονίων Νήσων», που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 31.8.2018 μέχρι και την Κυριακή 2.9.2018 στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.
Οι αθλητές που θα πάνε είναι: Άγγελος Ανδριώτης, Σωτήρης Βούλγαρης, Σπύρος Βερονίκης, Χρήστος Βερονίκης, Ευάγγελος-Γεράσιμος Γραμμένος, Κωνσταντίνος-Σπυρίδων Κόλλας, Κωνσταντίνος Κροκίδης, Αγησίλαος Καρβούνης, Αλέξανδρος-Ευάγγελος Κατσαρός, Κωνσταντίνος Λάζαρης, Αρτέμιος Λάνης, Γεώργιος Λούβρος, Δημήτρης Μιγκούλης, Δημήτρης Μουζακίτης, Κωνσταντίνος Μουζακίτης, Σπυρίδων Μπαλός, Χρήστος Πάγκαλης, Γιώργος Σκιαδόπουλος, Κωνσταντίνος Σαλβάνος, Χριστόφορος Χρήστου.
Στην αποστολή θα συμμετέχουν οι προπονητές των Μικτών ομάδων Άρης Λούβρος και Γιώργος Τσικρικώνης, ενώ από το Δ.Σ της Ένωσης θα συμμετέχουν: ο πρόεδρος Παναγιώτης Ποζίδης, ο Γεν. Γραμματέας Γιώργος Κουλόπουλος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών ομάδων Άκης Κούρκουλος.
Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται την Πέμπτη 30/8 στα εκδοτήρια στο Λιμάνι στις 8 το πρωί με τον εξοπλισμό που τους χορηγήθηκε.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια