Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλική πεντάρα της ΑΕ Λευκίμμης επί του Θιναλιακού

Φιλικά προετοιμασίας
27 Αυγούστου 2018 / 15:39
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕΛ το Σάββατο στην Αχαράβη σε ματς προετοιμασίας νίκησε εύκολα τον Θιναλιακό με 5-0. Η ομάδα της Λευκίμμης έδειξε πολύ καλό πρόσωπο,

παρότι είναι στα μέσα της προετοιμασίας και χρειάζεται δουλειά για να μονταριστεί η ομάδα που έχει πάνω από δέκα καινούργιους παίκτες.
Από την πλευρά του ο Θιναλιακός μπορεί στο ματς αυτό να μην ήταν όπως θα ήθελε ο Π. Κορομπόκης, έπαιξε με μια αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας, θέλει χρόνο για να «δέσει» η ομάδα και σίγουρα είναι πίσω σε προπόνηση, αφού ξεκίνησε αρκετά αργότερα από την ΑΕΛ. Όμως η ομάδα που πέρσι τερμάτισε 2η στην Α1 της ΕΠΣΚ φέτος είναι από τα φαβορί για τίτλο και άνοδο στη Γ΄ Εθνική.
Η ΑΕΛ που ήταν εξαιρετική προηγήθηκε με 0-3 στο ημίχρονο με σκόρερ τους Κιπτίου (πέτυχε δυο τέρματα), Τσιόφλια, Τσεβανέδη και ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ, Βιτουλαδίτης με αυτογκόλ σκόραρε για την ΑΕΛ. 
 
Δεν κατεβαίνει ο Αμφίλοχος
 
Η 2η ομάδα του περσινού πρωταθλήματος ο Νέος Αμφίλοχος με επίσημη δήλωσή του δεν θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, λόγω οικονομικών δυσκολιών. Είναι μια από τις ερασιτεχνικές ομάδες που δεν αντέχουν τα μεγάλα έξοδα της κατηγορίας και ένας δυνατός αντίπαλος λιγότερος για την ΑΕ Λευκίμμης, αφού θα ήταν και πάλι αντίπαλος της κερκυραϊκής ομάδας.
Έκαναν κανονικά προπονήσεις με την ομάδα, αλλά επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας με την ΑΕΛ ήλθε τώρα για τρεις ποδοσφαιριστές που βοήθησαν πολύ πέρσι στην καλή πορεία της ομάδας. Έτσι Δημήτρης Τρεπεκλής, Νίκος Λεπενιώτης και Αντρέας Θεοδωράκης, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ΑΕΛ και θα την ενισχύσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια