Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έλειπε το γκολ στο φιλικό του ΑΟΚ με τον Καραϊσκάκη

Football League
27 Αυγούστου 2018 / 15:22
Σπύρος Πίκουλας

ΑΡΤΑ. Ο ΑΟΚ έδωσε την Κυριακή ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με την ΑΕ Καραϊσκάκης που εδώ και δυο χρόνια αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική,

με την Κέρκυρα να είναι αρκετά καλή, να έχει την υπεροχή, τις ευκαιρίες αλλά να της λείπει το γκολ. Βέβαια ήταν μόλις το 4ο φιλικό του ΑΟΚ και λογικό είναι να μην υπάρχουν οι αυτοματισμοί και η ομάδα να χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο ΑΟΚ απείλησε στο 26΄με τον Κόντο να κάνει το γύρισμα και τον Βίλα να κάνει το σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Καλή ευκαιρία και στο 40΄, όπου σε φάουλ του Κόντου ο Ιωάννου έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε άουτ. Στις αρχές της επανάληψης ένα καλό σουτ του Γεωργακόπουλου λίγο έξω, ενώ στο 54΄ο Κουτζαβασίλης έκανε έξοχη απόκρουση σε σουτ του Χούσου.
Ο Δ. Σπανός χρησιμοποίησε και τους 21 παίκτες που είχε στην αποστολή (έλειπε ο Τουράμ) και είδε αυτά που ήθελε, με την ομάδα να επιστρέφει στις προπονήσεις ενώ την Τετάρτη στις 18:00 θα δώσει φιλικό με την ΑΕ Λευκίμμης.
 
Σπανός: Στόχος η άνοδος και 1-2 προσθήκες ακόμα
 
Μετά το τέλος του φιλικού με την ΑΕ Καραϊσκάκης ο προπονητής του ΑΟΚ Δ. Σπανός έκανε δηλώσεις και ανέφερε μεταξύ των άλλων.
«Τα παιδιά έζησαν τις συνθήκες της κατηγορίας. Θέλαμε να είμαστε καλύτεροι σε γενικές γραμμές, μας έλειψε το γκολ, αλλά είναι τέτοια η εποχή, θεωρώ ότι σε ένα μήνα θα το έχουμε. Έμειναν κάποιοι παίκτες στην Κέρκυρα να ξεκουραστούν, θεωρώ ότι ήταν πετυχημένο το ματς, ωφελήθηκαν και οι δυο ομάδες και πιστεύω να είμαστε έτοιμοι ως την έναρξη του πρωταθλήματος. Μπορεί αν γίνουν 1-2 προσθήκες ακόμα σε δυο καίριες θέσεις όπου ψάχνουμε να μην κάνουμε το λάθος, η ομάδα είναι πληρέστατη, έχει όλα τα εφόδια να πρωταγωνιστήσει. Μια ομάδα που πέφτει από την Σούπερ Λίγκα και ειδικά η Κέρκυρα έχει στόχο την άνοδο».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια