Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζεται η προετοιμασία για την παραχώρηση της διαχείρισης της κρουαζιέρας από τον ΟΛΚΕ σε ιδιώτη (photo gallery από την λειτουργία του Νέου Σταθμού)

ΟΛΚΕ
23 Αυγούστου 2018 / 12:18

Το Γραφείο Δοξιάδη στην έδρα του Οργανισμού, την Πέμπτη. Στις 3 του Σεπτέμβρη τα εγκαίνια του Νέου Σταθμού εξυπηρέτησης Eπιβατών Kρουαζιέρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς η προετοιμασία για την παραχώρηση της δραστηριότητας της κρουαζιέρας στην Κέρκυρα από τον ΟΛΚΕ/ΤΑΙΠΕΔ σε ιδιωτική εκμετάλλευση. Αυτήν την περίοδο η προετοιμασία έχει να κάνει με την αποτίμηση των στατιστικών του Οργανισμού της τελευταίας δεκαετίας, την απόδοση της κρουαζιέρας αλλά και των άλλων δραστηριοτήτων του Οργανισμού ώστε να συνταχθεί η προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την πρόσκληση ενδιαφέροντος. Για τον σκοπό αυτόν, την Πέμπτη βρέθηκε στην Κέρκυρα κλιμάκιο της εταιρείας Δοξιάδη, που συνεργάστηκε με την διοίκηση του ΟΛΚΕ. Προ ημερών βρισκόταν εδώ η εταιρεία διεθνών συναλλαγών Ernst & Young. Στο μεταξύ ο Ο Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας ΑΕ ανακοίνωσε τα εγκαίνια του Νέου Σταθμού εξυπηρέτησης Eπιβατών Kρουαζιέρας (Home Port) στο Νέο Λιμάνι τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 μ.μ. Πέρας προσέλευσης 19:45 μ.μ. Πληροφορίες: [email protected]. Η αύξηση της κίνησης και κυρίως η εκδήλωση της πρόθεσης να μετατραπεί το κερκυραϊκό λιμάνι σε home port.
Δείτε τις φωτογραφίες εδώ από τον νέο επιβατηγό σταθμό στον ΟΛΚΕ σε λειτουργία