Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καλή παρουσία η ΑΕΛ στην Ηγουμενίτσα, κέρδισε τον Θεσπρωτό

Γ΄ Εθνική
20 Αυγούστου 2018 / 14:14
Σπύρος Πίκουλας

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Η ΑΕ Λευκίμμης έδωσε το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα, το πρώτο φιλικό της περιόδου κερδίζοντας 2-1 τον Θεσπρωτό,

ο οποίος παίζει επίσης στη Γ΄ Εθνική. Η ΑΕΛ μεταμορφωμένη και με εννέα καινούργιους παίκτες στην αρχική ενδεκάδα, έδειξε εξαιρετικά στοιχεία. Φυσικά, δε μετράει η νίκη, αλλά η διάθεση των παικτών, υπάρχουν πέντε εβδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος και τότε θα είναι 100% έτοιμοι. Ο Θεσπρωτός ήταν καλός, ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο, είχε τρία δοκάρια και θα είναι όπως πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος.   
Το σκορ για την ΑΕΛ άνοιξε στο ο Κυπτίου 0-1 στο 28΄, ο Θεσπρωτός ισοφάρισε με τον Ευθυμίου στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα η Λευκίμμη με τον Βαρούχα στο 78΄, που διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
 
Δ. Μαγκαφίνης: Έχει πρωταγωνιστικούς στόχους η Λευκίμμη
 
«Ήταν για μας το πρώτο φιλικό και σε φυσικό χλοοτάπητα. Αυτό που έπαιξε ρόλο ήταν η αφόρητη ζέστη στο α΄ ημίχρονο με πολύ υγρασία. Στο α΄ μέρος είχαμε καλό passing game, βάλαμε ένα όμορφο γκολ. Στο β΄ μέρος χάλασαν οι ισορροπίες έγιναν  πολλές αλλαγές και από τις δυο ομάδες. Μπορούσε και ο Θεσπρωτός να κερδίσει, εμείς κάναμε 2-3 καλές αντεπιθέσεις, βάλαμε ένα υπέροχο γκολ με τον Βαρούχα, αλλά δεν μετράνε για μένα τα αποτελέσματα στα φιλικά ματς. Θα προσπαθήσουμε να φορμάρουμε την ομάδα την κατάλληλη στιγμή. Οι φετινοί στόχοι της Λευκίμμης είναι πρωταγωνιστικοί, αυτό για να πετύχει θέλει πολύ δουλειά, υπάρχει διάθεση από τη διοίκηση, έχουν γίνει επιλογές να αντέξουν σε αυτό το κομμάτι».
 
Για την προετοιμασία και τις μεταγραφές: «Είμαστε στην 3η εβδομάδα της προετοιμασίας, τις δυο τελευταίες κάνουμε διπλές προπονήσεις και οι παίκτες δείχνουν πολύ διάθεση. Υπάρχει πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, περιμένουμε να αλλάξει ο χλοοτάπητας για να μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Με την απόκτηση του Βαρούχα, φαίνεται να κλείνουν οι μεταγραφές, αλλά τις τελευταίες μέρες ποτέ δεν ξέρεις αν χρειαστείς κάτι, θα δούμε». 

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια