Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Κρόνος πήρε τον 23χρονο Αλέξανδρο Κατσιαμήτα

μεταγραφές
18 Αυγούστου 2018 / 17:42
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η προσπάθεια ενίσχυσης του Κρόνου συνεχίζεται και μια ακόμη μεταγραφική κίνηση ήταν η απόκτηση του 23χρονου επιθετικού Αλ. Κατσιαμήτα.

Μια κίνηση που δείχνει ότι ο Κρόνος θέλει να ενισχυθεί αρκετά έτσι ώστε να είναι δυνατός και ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.  Ο νεαρός επιθετικός είναι από την Κατερίνη, με τον Κρόνο να αναγκάζεται να στραφεί σε μεταγραφές παικτών εκτός Κέρκυρας, για να συμπληρώσει το ρόστερ του. 
Ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας έχει γεννηθεί στην Κατερίνη 26/2/1995 παίζει κεντρικός κυνηγός και έχει αλλάξει αρκετές ομάδες αν και μόλις 23 ετών. Ομάδες στο νομό Πιερίας, παρ΄ ότι ξεκίνησε στην Κ19 της Γερμανικής FC Viktoria Köln την περίοδο 2014-15. Στη συνέχεια τη σεζόν 2015-16 ξεκίνησε στον Πιερικό, αλλά ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Το ίδιο και την επόμενη σεζόν όπου ξεκίνησε Πιερικό και ολοκλήρωσε στην Πύδνα Κίτρους, ενώ 2017-18 έπαιξε στο Διαγόρα Σεβαστής.
Το δελτίο τύπου:
Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας ανήκει στην οικογένεια του Κρόνου για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.
 Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Η προετοιμασία βέβαια της ομάδας συνεχίζεται κανονικά και την Κυριακή στις 5μ.μ. στο γήπεδο της Αχαράβης θα δώσει το πρώτο φιλικό ματς ο Κρόνος. Αντίπαλος ο Θιναλιακός, η ομάδα με την οποία πάλεψε πέρσι ως το τέλος για την κατάκτηση του τίτλου. Ένα δυνατό τεστ και για τις δυο ομάδες, που αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες, αλλά με την ομάδα του Βορρά να έχει δυναμώσει πάρα πολύ και να είναι έτοιμη για να φτάσει ακόμα και στον τίτλο της Α1 ΕΠΣΚ. 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια