Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απέκτησε και τον Στέφανο Βαρούχα η ΑΕ Λευκίμμης και συνεχίζει

Μεταγραφές
18 Αυγούστου 2018 / 17:29
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μια ακόμη προσθήκη στο ρόστερ για την ΑΕΛ όπου το μεσημέρι της Παρασκευής 17/8 ανακοίνωσε τον Στ. Βαρούχα (11ος παίκτης που έρχεται στο νησί).

Ο Στέφανος Βαρούχας γεννήθηκε στις 30/12/1989, είναι μέσος κι έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Ψαχνών, Ρούβα, Κόρινθο, Πανθηραϊκό, Ερμή Ζωνιανών, ΑΟΧανιά (Β΄ Εθνική 19 ματς με δυο γκολ), Εράνη Φιλιατρών, ΠΑΟ Κρουσώνα, Ολυμπιακό Βόλου.

Η ανακοίνωση 
Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο Βαρούχα. Ο πρόεδρος, το ΔΣ και ο λαός της Λευκίμμης τον καλωσορίζουν στο νησί μας και του εύχονται να έχει υγεία, καλή ποδοσφαιρική σεζόν και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της Βασίλισσας.

Η προθεσμία για τυχόν ενστάσεις στην επιλογή εργολάβου για την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα της Λευκίμμης τελειώνει στις 18/8 και ως εκ τούτου, θα γνωρίζουμε αν το έργο θα μπορέσει από την ερχόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει. Είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΛ να έχει ένα γήπεδο που ο αγωνιστικός χώρος θα βοηθάει και δεν θα «τρενάρει» την ομάδα και πλέον είναι ζήτημα χρόνου να γίνει το έργο που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια. Το θέμα αυτό είναι εξ ίσου σημαντικό και θα επηρεάσει θετικά την ίδια την ομάδα.
Η ΑΕΛ με τις πολλές μεταγραφικές κινήσεις (έντεκα ως τώρα με έμπειρους παίκτες εκτός Κέρκυρας), συνεχίζει την προετοιμασία της και έρχεται η ώρα των φιλικών αναμετρήσεων, έτσι ώστε αυτή η νέα ουσιαστικά ομάδα να μονταριστεί. Βέβαια ο τεχνικός της ομάδας Δ. Μαγκαφίνης δεν περιμένει στο πρώτο ματς ούτε έτοιμη να είναι η ομάδα, ούτε να δείξει όλα αυτά που δουλεύουν οι παίκτες ώστε να τα παρουσιάσουν στο πρωτάθλημα.
Το σίγουρο είναι ότι στις 23 Σεπτεμβρίου που ξεκινά το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής η ΑΕΛ θα είναι έτοιμη. Το πολύ δυνατό ματς με τον Θεσπρωτό έρχεται περισσότερο για να εγκλιματιστούν οι παίκτες και να αρχίσουν να δείχνουν μέρος της δουλειάς που γίνεται. Από την άλλη, λόγω των γεγονότων το καθιερωμένο πανηγύρι της παραμονή της Παναγίας δεν έγινε και σίγουρα αρκετά έσοδα για την ομάδα δεν ήλθαν, αλλά ο κόσμος στηρίζει και βοηθάει όπως μπορεί.
Ήδη τα εισιτήρια διαρκείας είναι ένας τρόπος να στηριχθεί η ομάδα, όπως και μια λαχειοφόρος με αρκετά δώρα, με τον κόσμο να είναι δίπλα στην ΑΕΛ. Μια ΑΕΛ που έχει βάλει μοναδικό στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα και με μια τέτοια προοπτική θα πρέπει να έχει όλη τη Νότια Κέρκυρα και όχι μόνο δίπλα της.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια