Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε Εριόν ο Θιναλιακός, στον Αυγερινό Βαλανειού ο Ζέρβας

μεταγραφές
15 Αυγούστου 2018 / 08:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων συνεχίζονται,

με τον Θιναλιακό να συνεχίζει να εντυπωσιάζει, αφού έκανε ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή. Αυτή τη φορά πήρε τον νεαρό επιθετικό Εριόν Μπάρντι από τον Αχιλλέα Νυμφών, έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ικανό διεμβολιστή και σκόρερ. Να σημειώσουμε ότι είναι αδελφός του Κλόντιαν που παίζει ήδη στην ομάδα της Αχαράβης. 

Η επίσημη ανακοίνωση:
Το Δ.Σ. του Α.Σ Θιναλιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Εριόν Μπάρντι  από τον Αχιλλέα Νυμφών. Ο 17χρονος Εριόν αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του και μια απ' τις μεγάλες ελπίδες του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου.
"Εριόν καλώς ήρθες στην οικογένεια του Θιναλιακού".
 
Πολύ καλή μεταγραφική κίνηση έκανε και ο νεοφώτιστος στην Α1 Αυγερινός Βαλανειού, ο οποίος απέκτησε τον Κώστα Ζέρβα που θα βοηθήσει την ομάδα στη δύσκολη σεζόν που έρχεται.


Στον Αυγερινό Βαλανειού ο Κώστας Ζέρβας

Η ανακοίνωση:
Το ΔΣ της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην ομάδα τον ποδοσφαιριστή Κώστας Ζέρβας. Ο Κώστας έχει αγωνιστεί σε ομάδες αντίστοιχης Α Κατηγορίας στον Πύργο Ηλείας τον ευχαριστούμε που θα είναι κοντά μας για αυτήν την χρονιά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία . Κώστας καλώς ήρθες στην παρέα μάς...!!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια