Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνησε η Ολυμπιάδα… ψάχνει 2-3 προσθήκες ακόμη

Ολυμπιάδα Καρουσάδων
15 Αυγούστου 2018 / 08:28
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ομάδα φέτος έχει πολλές αλλαγές, πέραν του προπονητή, που ο Κώστας Νέτης πήρε τη θέση του Σάββα Σιδερόπουλου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ολυμπιάδα Καρουσάδων έχει τη δική της ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο με τίτλους πρωταθλήματος και κυπέλλου και συμμετοχή στη Δ΄ Εθνική. Τα τελευταία χρόνια αρέσκεται στην καλή της παρουσία στην Α1, προσπαθώντας να έχει παίκτες από τις ακαδημίες της, όσο είναι εφικτό.

Η ομάδα φέτος έχει πολλές αλλαγές, πέραν του προπονητή που ο Κώστας Νέτης πήρε τη θέση του Σάββα Σιδερόπουλου, έφυγαν και 10-12 ποδοσφαιριστές και λογικό είναι να χρειάζεται να τους αναπληρώσει. Ήδη η ομάδα έχει αποκτήσει τους Ντάικο, Κοσκινά, Φούκη, Ρούσο και τον 15χρονο νεαρό τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Σαλβάνο από τον Θιναλιακό (στις 13/8) και όπως μας είπε ο τεχνικός της ομάδας κοιτάει για 2-3 παίκτες ακόμη, που ίσως αποκτηθούν. Πολύ καλό είναι για την ομάδα η επιστροφή του αρχηγού Χρ. Κομηνού, που πέρσι δεν είχε συμμετοχή στην ομάδα.

Η προετοιμασία ξεκίνησε μετ΄ εμποδίων την Δευτέρα 13/8 και αυτό γιατί λόγω εποχής και επαγγελματικών υποχρεώσεων των παιδιών κάποιοι παίκτες δεν μπορούσαν να είναι «στην επίσημη πρώτη». Οι καθημερινές προπονήσεις στο στάδιο αυτό της προετοιμασίας θα δώσουν σε κάποιους τη δυνατότητα να έχουν παρουσίες στις προπονήσεις, έτσι ώστε  ο Κ. Νέτης να έχει έτοιμη την ομάδα για τις επίσημες υποχρεώσεις, του κυπέλλου πρώτα και το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια