Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απέκτησε τον Παναγιώτη Αχείμαστο ο Κρόνος

Κρόνος
15 Αυγούστου 2018 / 08:25
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ενίσχυση με 4-5 παίκτες του Κρόνου είναι δεδομένη

και όπως αναφέρεται και στο δελτίο τύπου της ομάδας αποκτήθηκε ο Π. Αχείμαστος από τον Ιαλυσό Ρόδου, έναν παίκτη που έχει αλλάξει αρκετές ομάδες και ξέρει πολύ καλά την Γ΄ Εθνική.

Ο Παναγιώτης Αχείμαστος έχει γεννηθεί 19/5/1991 στην Αθήνα, έχει ύψος 1.75μ. και παίζει σαν αμυντικός μέσος, ενώ έχει παίξει πολλές φορές στο δεξιό άκρο της άμυνας. Έχει ξεκινήσει από την Κ20 της ΑΕΚ το 2010 και στη συνέχεια πήγε στον Παναιγιάλειο, για να ακολουθήσει την περίοδο 2012-13 ο Τηλυκράτης και την επόμενη αγωνιστική περίοδο πήγε στην Τσέχικη Caslav, στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής και έπαιξε όλα τα ματς σαν βασικός παίκτης. Το Σεπτέμβρη του 2015 πήγε στον Φωστήρα και στη συνέχεια ακολούθησαν Χαλκίδα, Πιερικός,  Ιάλυσο Ρόδου με τελευταία ομάδα τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής Μυτιλήνης στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, πετυχαίνοντας μάλιστα και 5 τέρματα.  

Το δελτίο τύπου
Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο Παναγιώτης Αχείμαστος ανήκει στην οικογένεια του Κρόνου για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Ευχόμαστε στον Παναγιώτη υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.
 Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια