Αυξημένα μέτρα στο οδικό δίκτυο

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Επί ποδός βρίσκεται το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων για την κορύφωση της κίνησης τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου, αν και στην ουσία αυξημένα είναι τα μέτρα που λαμβάνονται σε Εγνατία και Ιόνια Οδό, καθώς και στις εθνικές οδούς Ιωαννίνων-Άρτας και Ιωαννίνων-Κακαβιάς καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

09
Aυγούστου / 2018

Οι περιπολίες και οι σταθμοί ελέγχου έχουν ενισχυθεί από τις αρχές Ιουνίου με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων. Βαρύτητα δίνεται στη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, με τον διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων Γιώργο Αζέλη να συνιστά ιδιαίτερη προσοχή σε όσους κινούνται στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού, λόγω και της ιδιαίτερα αυξημένης κίνησης.
Σύνεση στις ταχύτητες που αναπτύσσουν, χρήση ζώνης ασφαλείας και κράνους, καθώς και να μην οδηγούν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ είναι οι συμβουλές, που έδωσε ο κ. Αζέλης, ο οποίος αναφέρθηκε και στα μέτρα που λαμβάνονται εντός πόλης, κυρίως για την αντιμετώπιση της παράνομης στάθμευσης στους κεντρικούς οδικούς άξονες.
Από την Ηπειρωτικό Αγώνα