Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έτοιμο μέσα στον Σεπτέμβριο το γήπεδο της ΑΕΛ

Γ΄ Εθνική
07 Αυγούστου 2018 / 16:22
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέρυσι έτρεχαν από τη διοίκηση της ΑΕΛ με κόλλες και μπαλώματα να «μαζέψουν» όπως - όπως το γήπεδο ώστε να μπορέσει να παίξει

σαν γηπεδούχος στη Λευκίμμη η ΑΕΛ, σε έναν αγωνιστικό χώρο που ήταν απαράδεκτος. Όμως όλα δείχνουν ότι τη φετινή σεζόν η ομάδα θα έχει ένα γήπεδο «χαλί», αφού ο χρόνος αλλαγής του συνθετικού χλοοτάπητα είναι πολύ κοντά.
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων είχε υποσχεθεί ότι θα χρηματοδοτήσει ένα τέτοιο έργο, με την υπόσχεση να βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο αφού, έχει γίνει ο διαγωνισμός, υπάρχει εργολάβος για να κάνει το έργο και μένουν τα τυπικά όπως φαίνεται. Από την ανάληψη της δημοπρασίας, θα περιμένουν δέκα περίπου μέρες ακόμη για τυχόν ενστάσεις και αν δεν υπάρξουν, ο εργολάβος θα μπορέσει γύρω στις 20 Αυγούστου να ξεκινήσει. Όλα βαίνουν προς το τέλος, η λογική πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις λέει ότι θα χαθούν λίγες μέρες, το έργο χρειάζεται περίπου 10 μέρες για να ολοκληρωθεί, λογικά η ΑΕΛ θα το έχει έτοιμο για χρήση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος που ορίστηκε για τις 23 Σεπτεμβρίου.
Η ΑΕΛ συνεχίζει καθημερινά τις προπονήσεις, ο τεχνικός Δημήτρης Μαγκαφίνης και ο γυμναστής Διονύσης Μουτάκης βλέπουν τους παίκτες να δουλεύουν με πολύ όρεξη στις προπονήσεις και η προσπάθεια γίνεται έτσι ώστε να είναι 100% έτοιμη η ομάδα στην έναρξη του πρωταθλήματος. Μάλιστα έχουν κλειστεί έξι φιλικά, όλα εκτός έδρας, αφού εν αναμονή της αλλαγής χλοοτάπητα στο γήπεδο δε θα μπορούσε η ομάδα να ξέρει πότε θα κλείσει. Οι αγώνες που έχει προγραμματίσει είναι με Θεσπρωτό (18/8), με ΑΟΚ (22/8), με Θιναλιακό (25/8), με Αστέρα Πετριτή (1/9), με Αναγέννηση Περιβολίου (5/9), με ΟΦΑΜ (12/9) και με Πλαταριά (15/9).

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια