Ανεπιθύμητος ο Τ. Τέλλογλου, λένε οι Πυροσβέστες της Ηπείρου

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. «Πυρ και μανία» οι Πυροσβέστες της Ηπείρου, οι οποίοι με έγγραφό τους προς την Ένωση Συντακτών αναφέρουν

07
Aυγούστου / 2018

«Σε πρόσφατες δηλώσεις μέλους σας σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την Αττική, συγκεκριμένα του κ. Τάσου Τέλογλου μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε «ότι από την στιγμή που ανάμεσα στους νεκρούς και στους τραυματίες, της πυρκαγιάς στο Μάτι, δεν υπάρχουν πυροσβέστες, δεν υπάρχει ούτε ένα καμένο πυροσβεστικό αυτοκίνητο, αποδεικνύεται πως η πυροσβεστική δεν ήταν εκεί για να αποτρέψει την τραγωδία!» .

 
Σας ρωτάμε και παρακαλούμε να μας απαντήσετε πως κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα ;; Είχε πάει να συνδράμει στην κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς και δεν είδε κανέναν πυροσβέστη εκεί;;;  Δεν ήταν κανένα πυροσβεστικό όχημα εκεί ;;;; Είχε πάει να καλύψει με δημοσιογραφικό ρεπορτάζ την ώρα που εξελίσσονταν η καταστροφή αυτή ;;;
Δεν μπορείτε να προσβάλει ένα μέλος σας  το Πυροσβεστικό Σώμα που προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ελληνικό λαό και όχι μόνο, ένα Σώμα με δεκάδες νεκρούς στην ιστορία του, λέγοντας ότι δεν ήταν παρόν και εσείς να μην έχετε πάρει επίσημη θέση. Περιμένουμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες ως προς την δημόσια τοποθέτηση του μέλους σας, σας εκτός και εάν όλοι εσείς συμφωνείται με αυτή την άποψη.
Σας κάνουμε γνωστό ότι μετά από αυτή την δήλωση του κ. Τέλογλου ο εν λόγω δημοσιογράφος  είναι  ανεπιθύμητος να πατήσει τα χώματα της Ηπείρου».
Με τιμή
Για το Δ.Σ
Ο  Πρόεδρος                                Ο  Γεν. Γραμματέας
 
ΒΡΑΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                   ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΖΩΗΣ