Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κράτησε Κάντα η ΑΕΛ, ευχαρίστησε τους γιατρούς

Γ΄ Εθνική
06 Αυγούστου 2018 / 15:51
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με ένα δικό της παιδί, που έχει παίξει και στη Superleague με ΑΟΚ και Απόλλωνα Αθηνών, ο Αλέξη Κάντας, ήρθε σε συμφωνία

για ανανέωση της συνεργασίας, η ΑΕ Λευκίμμης. Ο πολύπειρος μέσος που επέστρεψε τον Ιανουάριο, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μια ομάδα που τον ανέδειξε και με την ποιότητα και την εμπειρία του θα μπορέσει να βοηθήσει και τη σεζόν που έρχεται.
Η διοίκηση της ΑΕΛ δεν ξεχνάει και εκείνους που την βοηθούν και πέραν από την επιχείρηση "Petrakis Beach" στις Αλυκές Λευκίμμης την οποία ευχαρίστησε για χορηγία και στήριξη στην ομάδα, εξέδωσε ευχαριστήριο και για τους γιατρούς που βοήθησαν την ομάδα.
Το  ευχαριστήριο της ΑΕΛ: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ευχαριστεί την μικροβιολόγο κ. Μαγκανάρη,την παθολόγο κ. Χρυσούλα Κάντα και τον ορθοπεδικό κ. Βασίλη Χειμαριώτη για την προσφορά τους προς το σωματείο μας. Παράλληλα, καλούμε τους φίλους της ομάδας να στηρίζουν όσους συνεισφέρουν ενεργά στο έργο και στην προσπάθεια που καταβάλλει ο σύλλογος μας».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια