Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έκλεισαν τα έξι πρώτα φιλικά του ΑΟΚ

Football League
06 Αυγούστου 2018 / 15:42
Σπύρος Πίκουλας

ΝΑΟΥΣΑ. Μετά από τρεις εβδομάδες προπονήσεων ήρθε η ώρα των φιλικών, που θα βοηθήσουν στο καλύτερο μοντάρισμα της ομάδας, για να είναι έτοιμη

όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Επειδή ουσιαστικά όλα είναι στον αέρα, η ομάδα του ΑΟΚ έκλεισε έξι συνολικά φιλικά, τέσσερα με ομάδες της Β΄ Εθνικής και δυο ματς με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Αυτά θα γίνουν από 6 Αυγούστου ως 8 Σεπτεμβρίου, αλλά η ομάδα δε θα μείνει εκεί, αφού με την επιστροφή της στο νησί, θα φροντίσει να κλείσει και άλλα παιχνίδια, ανάλογα με τις εξελίξεις.
Στα 3-5 Πηγάδια στη Νάουσα, κόντρα στον νεοφώτιστο στη Β΄ Εθνική Ηρόδοτο Ηρακλείου, βρέθηκε τη Δευτέρα 6 Αυγούστου αντιμέτωπος ο ΑΟΚ και το ερχόμενο Σάββατο 11 Αυγούστου ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης θα είναι ο 2ος αντίπαλος, αφού και οι δυο αυτές ομάδες κάνουν προετοιμασία στο ίδιο μέρος.
Ο ΑΟΚ που θα επιστρέψει στη βάση του μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή, έχει προγραμματίσει να αντιμετωπίσει στις 19 Αυγούστου τον Παναιτωλικό, στις 26 Αυγούστου τον Καραϊσκάκη, στις 3 Σεπτεμβρίου τον Απόλλωνα Λάρισας και στις 8 Σεπτεμβρίου πάλι τον Παναιτωλικό.
Εν τω μεταξύ η ομάδα ψάχνει τουλάχιστον 3-4 ακόμη παίκτες για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ, χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, θέλει τις καλύτερες δυνατές λύσεις γνωρίζοντας ότι επιστροφή στη Superleague, γίνεται πλέον μόνο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πολύ δύσκολο, αλλά μέσα στις δυνατότητες του ΑΟΚ, που έχει παίκτες με πείρα και ποιότητα.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια