Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Όλα έτοιμα για την συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου την Τρίτη στο Φρούριο

Βοσκόπουλος
06 Αυγούστου 2018 / 15:40

Παρών στην πρόβα την Κυριακή και στις δοκιμές του ήχου, το βράδυ της Δευτέρας, ο αγαπημένος τραγουδιστής. Οι τελευταίες πινελιές για την συναυλία της Τρίτης (9:30) στο Παλιό Φρούριο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τρίτη το βράδυ (9:30) η συναυλία στο Παλαιό Φρούριο. Μέρος των εσόδων της θα διατεθεί για την ενίσχυση της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου. 
 
Στο Ηρώδειο
 
Τόλης Βοσκόπουλος και φιλαρμονική Γαστουρίου θα γιορτάσουν τα 60 χρόνια στη δισκογραφία του δημοφιλούς ερμηνευτή, ο οποίος για πρώτη φορά θα δώσει παράσταση στο Ηρώδειο και σε αυτή τη τόσο σπουδαία στιγμή για τη τεράστια καριέρα του επέλεξε να το πλαισιώσουν η φιλαρμονική Γαστουρίου Ομόνοια και οι χορωδίες Αχαράβης και Καναλίων. Είναι η πρώτη φορά που ελληνική Φιλαρμονική θα δώσει παράσταση στο Ηρώδειο και έρχεται σε μια επίσης επετειακή χρόνια για την Ομόνοια αφού συμπληρώνει 120 χρόνια από την ίδρυσή της.  
Σπουδαία στιγμή αποτελεί και για τη φιλαρμονική Γαστουρίου, η οποία μάλιστα στις αρχές Σεπτέμβρη ταξιδεύει για τρεις συναυλίες στην Αυστρία αφού μετά από σειρά εμφανίσεων σε διάφορα θέατρα όπως το Βράχων, το Παλλάς, το μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης, το town Hall στη Νέα Υόρκη κ.α. μπαίνει και στο Ηρώδειο με την αξία της και την προσήλωσή της στο δρόμο αυτό που οι άνθρωποί της εδώ και χρόνια επέλεξαν να ακολουθήσουν πρωτοπόροι και απόλυτα δικαιωμένοι! 'Οσο για τις Χορωδίες της Αχαράβης και των Καναλίων είναι σίγουρο ότι και για αυτές η παράσταση του Ηρωδείου θα αποτελεί σημείο αναφοράς για την ιστορία τους.