Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ψάχνει έδρα ο Κρόνος Αργυράδων

Γ΄ Εθνική
03 Αυγούστου 2018 / 16:22
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει ο Κρόνος, το γήπεδο όπου θα αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική,

αφού πρέπει να έχει την κατάλληλη άδεια και στο νησί, μέχρι χθες, μόλις τρία πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις. Αυτό του ΕΑΚΚ, της ΕΠΣΚ και της Λευκίμμης.
Το Δ.Σ. του Κρόνου πρέπει να διαλέξει γήπεδο, αλλά παράλληλα να πάρει και την απαιτούμενη άδεια για τη χρησιμοποίησή του, αφού πρέπει να ενημερωθεί και η ΕΠΟ, με τις ημερομηνίες να «τρέχουν». Οι πληροφορίες μας, λένε ότι ζήτησε το ΕΑΚΚ και περιμένει απάντηση. Κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει αυτό κανείς δε γνωρίζει, αφού παίζει και ο ΑΟΚ εκεί και με τις καιρικές συνθήκες του χειμώνα, θα πρέπει ουσιαστικά ο γεωπόνος που έχει την επίβλεψή του να ανάψει το πράσινο φως.
Όλα είναι στον αέρα, αφού για λόγους εντοπιότητας ίσως δε βολεύει η Λευκίμμη (παρότι υπάρχουν εξαιρετικές σχέσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες), αλλά όπως και να έχει, θα πρέπει να υποδείξει και δεύτερο γήπεδο σαν εναλλακτική λύση. Οι μέρες λιγοστεύουν και το θέμα παραμένει ανοικτό.
Εν τω μεταξύ μια ακόμη ανανέωση συνεργασίας ανακοίνωσε η ομάδα των Αργυράδων, αυτή τη φορά με τον Δ. Τσάμη ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα για ακόμη μία χρονιά. Πέραν της ανανέωσης, ο Κρόνος ενημέρωσε και για τον νέο προπονητή φυσικής κατάστασης, που θα έχει η ομάδα, ο οποίος θα είναι ο Σπύρος Αγάθος, που θα αντικαταστήσει τον Πέτρο Πανδή.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια