Τετάρτη 17.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυναμώνει κι άλλο ο Όλυμπος, δέκα οι μεταγραφές

Τοπικά πρωταθλήματα
02 Αυγούστου 2018 / 17:01
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δυνάμωσε κι άλλο ο Όλυμπος αποκτώντας ακόμη δυο παίκτες, έναν πλάγιο μπακ, τον Μπούρα και έναν επιτελικό μέσο, τον Μπακοχρήστο.

Ο Ιστορικός για να μπορέσει να συνεχίσει να γράφει ιστορία πρέπει να έχει έτοιμο το δικό του γήπεδο και όλα δείχνουν ότι η διοίκηση Σφήκα θα πραγματοποιήσει το όνειρο της αλλαγής χλοοτάπητα, με την ΠΙΝ να έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση.
Όμως για την ομάδα μπορεί οι εγκαταστάσεις να είναι αυτή τη στιγμή σε προτεραιότητα, αλλά και το αγωνιστικό κομμάτι «καίει» τη διοίκηση αφού δε θέλει επ’ ουδενί η ομάδα να αλλάξει κατηγορία. Διατηρώντας στο πόστο του προπονητή τον Θανάση Μαρτίνο, που έκανε τη σεζόν που πέρασε εξαιρετική δουλειά, πήρε σαν βοηθό προπονητή, τον εργάτη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και γνώστη του αντικειμένου Κώστα Μάμαλο και με αυτό το δίδυμο ξεκίνησε να κάνει τις μεταγραφικές κινήσεις εκείνες που θα δυναμώσουν τόσο τον Όλυμπο ώστε να φτάσει στον τίτλο και την άνοδο.
Για τους γνώστες του τοπικού ποδοσφαίρου οι μεταγραφικές κινήσεις είναι εξαιρετικές για την κατηγορία, οι περισσότερες δε, αν όχι και όλες, θα μπορούν να παίξουν και στην Α1 και ο Όλυμπος θα έχει δημιουργήσει έναν πολύ δυνατό κορμό. Ως τώρα έχει πάρει τους Βλαστό, Καραμάνο, Πατέλη, Κομνηνό, Δημητριάδη και Καλούδη, ενώ απέκτησε και τον Θ. Μπούρα ο οποίος για χρόνια έπαιζε στον Ολυμπιακό Μαντουκιού και πέρσι ήταν στον Νέο 2017. Πλην αυτών όμως έχει κλείσει έναν παίκτη που έχει κερδίσει και το Σούπερ Καπ με τον Όλυμπο, τον Μπακοχρήστο, έναν επιτελικό μέσο που είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και άψογος χαρακτήρας, ενώ περιμένει τα δελτία δυο ακόμη ποδοσφαιριστών που έχουν συμφωνήσει, είναι τερματοφύλακες, ο ένας έπαιζε εδώ στην Α κατηγορία και παλιότερα στον Όλυμπο, ο άλλος έπαιζε στη Θεσσαλονίκη σε ομάδες Γ΄ Εθνικής. Συνολικά δηλαδή δέκα είναι οι μεταγραφές του Ιστορικού και σε συγκεκριμένες θέσεις που θα τον κάνουν άτρωτο.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια