Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άνοιξαν οι εγγραφές για τον αγώνα δρόμου Corfu Old Town Trail

Corfu Old Town Trail
02 Αυγούστου 2018 / 08:27

θα διεξαχθεί την Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 μέσα στην παλιά πόλη της Κέρκυρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προκηρύχθηκε ο 5ος αγώνας με την επωνυμία «Corfu Old Town Trail» που θα διεξαχθεί την Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 και ώρα 18.30 μέσα στην παλιά πόλη της Κέρκυρας.
Ο αγώνας είναι απόστασης 12 χλμ με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία στο Λιστόν. Ο αγώνας περνά από τα πιο γραφικά και χαρακτηριστικά μνημεία της παλιάς πόλης της Κέρκυρας όπως το Παλαιό και Νέο Φρούριο, τα καντούνια του Καμπιέλλο, τα Ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου, την Πλατεία Δημαρχείου καθώς και από το παλάτι του Μον Ρεπό στην Παλαιόπολη και τον παραλιακό όρμο της Γαρίτσας.
Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα «Corfu Old Town Trail» θα είναι 15€ και συμπεριλαμβάνουν μπλουζάκι εγγραφής, χρονομέτρηση, μετάλλιο και snack τερματισμού .
Επίσης θα διεξαχθεί παράλληλα και παιδικός αγώνας δρόμου δημοτικών σχολείων στο χώρο της πλατείας χωρίς κόστος συμμετοχής καθώς και αγώνας με διάφορα εμπόδια στην κάτω πλατεία σε συνεργασία με τους προσκόπους και τον ΔΟΠΑΠ Κερκυρας. Θα απονεμηθούν στα παιδιά μετάλλια και έπαθλα για τους πρώτους .
Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 15 Αυγούστου 2018 στην επίσημη ιστοσελίδα https://www.corfumountaintrail.com/
Οι εγγραφές για τους παιδικούς αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25/8/2018 στις 17:30 στην γραμματεία του Corfu Mountain Trail