Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Κορακιανίτη προπονητή, 2 ανανεώσεις και 2 μεταγραφές η ΑΕ Φαιάκων

Τοπικά πρωταθλήματα
01 Αυγούστου 2018 / 16:10
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η εποχή αυτή είναι πάντα δύσκολη για την ΑΕ Φαιάκων, αφού παίκτες και διοίκηση «τρέχουν» λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων

σε μια καθαρά τουριστική περιοχή. Η ομάδα κάποιες φορές μπορεί να περάσει και σε δεύτερη μοίρα, αλλά πάντα υπάρχουν οι άνθρωποι που θα τρέξουν.
Αρχικά η ΑΕΦ προγραμμάτισε να κάνει ΓΣ και εκλογές για να βρεθεί το κατάλληλο σχήμα να οδηγήσει την ομάδα. Προγραμματίστηκε να γίνει 29/7 και λόγω μη απαρτίας θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή. Μάλιστα στο ενημερωτικό κομμάτι η διοίκηση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή στις 5 Αυγούστου στις 11:00. Παρακαλούνται τα μέλη μας καθώς και όποιος άλλος επιθυμεί να στηρίξει την προσπάθεια ύπαρξης και συνέχειας της λειτουργίας της Αθλητικής Ένωσης Φαιάκων η οποία έχει προκύψει από την ένωση των αθλητικών σωματείων των πρώην κοινοτήτων Αγίου Μάρκου και Κάτω Κορακιάνας να παραβρεθεί σε αυτήν. Άποψη μας είναι ότι από δυο τόσο μεγάλες πρώην κοινότητες πρέπει να δημιουργηθεί ένα ισχυρό Διοικητικό Συμβούλιο που θα φέρει και νέες επιτυχίες στην ομάδα μας».
Από κει και πέρα η ΑΕ Φαιάκων στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΚ, θα βαδίσει με προπονητή τον Αντώνη Κορακιανίτη, για 3η χρονιά, ενώ πέραν αυτού ανακοίνωσε δυο ανανεώσεις και δυο προσθήκες. Με την ομάδα θα συνεχίσουν οι δυο τερματοφύλακες, Νίκος Αυλωνίτης και Σπύρος Ρεβύθης, ενώ οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις έγιναν με την προσθήκη του Κώστα Μαυρωνά και του Γιάννη Ανδριώτη.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια